PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το χαμένο flamengo και η Νάντια Μπουλέ (v)


Μια στιγμή που θέλει να ξεχάσει έζησε χθες στον τελικό του «Dancing with the Stars».

Μια στιγμή που θέλει να ξεχάσει έζησε χθες στον τελικό του «Dancing with the Stars» η Νάντια Μπουλέ.

Η παρουσιάστρια χόρεψε ένα solo flamengo μόνο που πριν καλά καλά ξεκινήσει, ξέχασε τα βήματα. Δεν το έβαλε κάτω όμως και ξαναπροσπάθησε. Ξέρετε πόσες φορές; ΤΕΣΣΕΡΙΣ συνολικά!

Δεν έφευγε από τη σκηνή του «Dancing» αν δεν έβγαζε την χορογραφία. Και τελικά τα κατάφερε, αφού πείσμωσε τόσο που πέρασε το δικό της και όχι του… flamengo.

Όπως είναι φυσικό, το περιστατικό αυτό δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί στο Twitter, καθώς πολλοί επώνυμοι αλλά και οι Twitterόφιλοι της, έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα συμπαράστασης.

Η ίδια, απάντησε συγκινημένη: «με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματα σας! Έπαθα αυτό που λένε οι ηθοποιοί “σεντόνι”, αλλά να το παθαίνεις στο τελικό του “Dancing”…»

Μάλιστα συνομίλησε και με την Ναταλία Γερμανού η οποία της είπε: «πίστεψε με, ήταν σαν τρία χορευτικά αυτό που έκανες σήμερα» και την Νάντια Μπουλέ να της απαντά: «σ΄ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν ήθελα να φύγω έτσι… Αισθάνθηκα εκείνα τα δευτερόλεπτα σαν αιωνιότητα. Το έζησα κι αυτό».

Όσο για εκείνους που την κατηγόρησαν ότι έχασε επίτηδες τα βήματα; Αν και ενοχλήθηκε, το πήρε μάλλον για πλάκα, ποστάροντας το εξής μήνυμα στο Twitter της: «το άκουσα κι αυτό! Έχασα επίτηδες τα βήματα… Ε ναι λοιπόν! Το παραδέχομαι!!! Σας μπέρδεψα χθες;;;»

Κάντε κλίκ στο video και δείτε τη στιγμή που η Νάντια Μπουλέ έχασε τα βήματα και πως αντέδρασε ενώ το show ήταν στον αέρα!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment