PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το τρένο των πλέι οφ… έφυγε για τον Ατρόμητο


Η νίκη για 9ο(!) σερί ματς εξακολουθεί να αγνοείται στο Περιστέρι, παρά την προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να πάρει ούτε την ισοπαλία από τον ΟΦΗ, χάνοντας με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ».

Το ματς ήταν ένας τελικός για τις δύο ομάδες, καθώς όποια το έπαιρνε θα γινόταν αυτομάτως από τα μεγάλα φαβορί για την εξάδα των play-off.

Οι πρώτες καλές στιγμές στον αγώνα ανήκαν στον Ατρόμητο. Στο 9’, ο Μανούσος απέφυγε με εξαιρετική ατομική ενέργεια και ωραίες τρίπλες τους αμυντικούς του ΟΦΗ, αλλά το σουτ που δοκίμασε αποκρούστηκε από τον Σωτηρίου.

Στο 13’ ο Γιακουμάκης σούταρε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Από το 30’ και έπειτα ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πάρα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Φιγκεϊρέδο να βγαίνει μπροστά στον Μέγερι και να σουτάρει, αλλά ο Ούγγρος τερματοφύλακας απέκρουσε. Όλη η φάση, ωστόσο, ήταν ως μη γενομένη για οφσάιντ στο ξεκίνημα.

Ο Ατρόμητος μπήκε καθυστερημένα στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 56’, όταν ο Μανούσος δοκίμασε το σουτ από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Σωτηρίου μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 58’ ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Από το 66’ και μετά, ο ΟΦΗ πέτυχε τρία γκολ, αλλά μέτρησε μόνο το τρίτο!

Αρχικά, στο 66’ ο Σεμέντο έκανε τη σέντρα-σουτ από αριστερά και η μπάλα πήγε κατευθείαν στα δίχτυα. Ωστόσο, ο διαιτητής Ζαχαριάδης συμβουλεύτηκε τον VAR και ακύρωσε το γκολ θεωρώντας πως ο Ζοάο Βίκτορ επηρεάζει τη φάση.

Η δεύτερη φάση έγινε στο 78! Ο Στάικος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Μέγερι απέκρουσε και ο Φιγκεϊρέδο πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, όπως φάνηκε και από το ριπλέι ήταν σε θέση οφσάιντ την ώρα που σούταρε ο Στάικος.

Το τρίτο γκολ όμως ήταν και το φαρμακερό! Ο Φιγκεϊρέδο πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με μία πολύ δύσκολη κεφαλιά, αλλά αρχικά το γκολ δεν μέτρησε. Τελικά, ο διαιτητής Ζαχαριάδης κατοχύρωσε το τέρμα υπέρ του ΟΦΗ, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τον VAR. Η φάση εξετάστηκε για οφσάιντ στην αρχή της, αλλά ο Ζαχαριάδης (κακώς) έκρινε πως δεν υπήρχε παράβαση.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Βαφέας (46’ Στάικος), Ζοάο, Κουτρουμπής, Μπράουν, Μεγιάδο, Ναμπί (63’ Βαζ), Σεμέντο (92′ Νάτσος), Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Γούτας, Κατράνης (46’ Nάτσος), Ούμπιδες (83’ Βέλλιος), Ανδρούτσος, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού, Μανούσος (70’ Μάντσον), Γιακουμάκης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment