PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το συζητούσαν όλη την εβδομάδα και το πίστεψαν…


Πολλοί μπορεί απλά να βλέπουν το αποτέλεσμα που είναι 90 λεπτά εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με ό,τι μπορούμε να έχουμε στο κεφάλι μας. Ειδικότερα, όσοι είναι λίγο πιο έξω από όλη αυτή τη διαδικασία.

Για να παρουσιάζει ο Ατρόμητος αυτό το αποτέλεσμα που παρουσιάζει (και) φέτος είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων και συγκεκριμένα εκτός από την προπόνηση, σημασία έχει το ψυχολογικό, εκεί που οι ιθύνοντες των Περιστεριωτών δίνουν πολύ μεγάλη σημασία.

Αυτό συνέβη και στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ, που ήταν μια αναμέτρηση που το βαθμολογικό περνούσε σε δεύτερη μοίρα. Το είχαμε καταγράψει, ότι ο Ατρόμητος καλούνταν να αποδείξει δεν είναι ελέφαντας σε αυτή την αναμέτρηση, αφού ΕΠΡΕΠΕ να πάρει βαθμούς ή βαθμό από μια ομάδα που έχει νικήσει Ολυμπιακό, Άρη εκτός και Παναθηναϊκό, ΑΕΚ εντός.

Αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα περνούσε φυσικά και στους παίκτες, καθώς οι περισσότεροι είναι Έλληνες, ξέρουν τι λέγεται και τι γράφεται και είναι μοιραίο να επηρεαστούν.

Αυτό, λοιπόν, όσοι είναι εντός αποδυτηρίων, αλλά και άμεσοι υπεύθυνοι μέχρι και τη διοίκηση, φρόντισαν να αξιοποιήσουν αυτή τη συγκυρία προς το συμφέρον τους. Όλη την εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν τετ-α-τετ με κάθε παίκτη ξεχωριστά, με το αντικείμενο συζήτησης να είναι ένα.

Να αποδείξουν ότι η ομάδα δεν είναι μόνο οι δανεικοί όπως θέλουν πολλοί να παρουσιάσουν, αλλά ότι ο Ατρόμητος διαθέτει λύσεις που είναι έτοιμες να προσφέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και το κυριότερο…

Να μπουν μέσα στο γήπεδο ώστε να παίξουν για την υστεροφημία τους, για τη φανέλα που φορούν και κυρίως για τον κόσμο που τους έχει πιστέψει και έχει σταθεί ως ασπίδα τόσο στις δύσκολες στιγμές (μετά τα ματς με την Ντιναμό Μπρεστ), όσο και σε αυτή την προπαγάνδα που έχει στηθεί και δυστυχώς για τους ίδιους χάλασε.

Μάλιστα, αξίζει να ρωτήσει κανείς κάποιον από αυτούς… Χάρηκαν που ο Ατρόμητος έκοψε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ (η μοναδική μέχρι τώρα) ή δυσαρεστήθηκαν που το «παραμύθι» τους δεν έχει πλέον «δράκο»;

Μην περιμένετε απάντηση γιατί τα ίδια άτομα αγνοούνται από τη μέρα του αγώνα…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment