PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το συγκινητικό στόρι πίσω από τον πρώτο πολιτικό γάμο του Γιώργου Τσαλίκη


Ανήμερα της πρεμιέρας του στο 4711 το περασμένο Σάββατο, ο Γιώργος Τσαλίκης τέλεσε τον πρώτο του πολιτικό γάμο ως αντιδήμαρχος Περιστερίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια σειρά από stories στο Instagram μέσα από το Δημαρχείο, στα οποία φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος αλλά την ίδια στιγμή αρκετά αγχωμένος. Μάλιστα, κάποια στιγμή έκανε πλάκα στο ζευγάρι ρωτώντας τους μήπως θέλουν να ξανασκεφτούν αν θέλουν να τους παντρέψει εκείνος.

«Χτυπά η πόρτα στο γραφείο μου την ώρα που ήμασταν σε σύσκεψη και μπαίνει μια κοπέλα μέσα, σχεδόν ετοιμόγεννη με τον άντρα και τη μητέρα της, και μου λέει: «Θέλω μια χάρη σε παρακαλώ πάρα πολύ. Παντρευόμαστε και θέλουμε να μας παντρέψεις». Της λέω «δεν το έχω ξανακάνει, αλλά είναι στη δικαιοδοσία μου. Τη ρωτάω πότε είναι ο γάμος και μου λέει 2 Νοεμβρίου, δηλαδή τότε που έχω πρεμιέρα. Μόλις είδα τα μάτια της στεναχωρημένα, είπα θα το κάνω», αποκάλυψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του αγχωμένου Γιώργου Τσαλίκη ήταν και ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης δίνοντας λίγη από την εμπειρία του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment