PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Ρέθυμνο κατέβαλε το Περιστέρι 83-73


Το Περιστέρι των πολλών προβλημάτων και απουσιών, δεν τα κατάφερε στην Κρήτη χάνοντας από το Ρέθυμνο με 83-73.

Δίχως τους Μουρ (ειδική άδεια) και Βασίλη Μουράτο (θλάση στους κοιλιακούς) και με τον Ζώη Καράμπελα δίχως προπόνηση (συμμετοχή στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα), η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει το σκορ.

Το αρχικό 8-0 έγινε 15-13 δια χειρός Σμιθ με το -2 ωστόσο, να είναι η κοντινότερη απειλή. Κι αυτό γιατί οι Κρητικοί, όντες εύστοχοι πίσω από την γραμμή του τριπόντου, προηγήθηκαν με 28-18 με την διαφορά να ανεβαίνει και να φτάνει ακόμα και το -16 (73-57) για τον Γ.Σ.Π.

Με το ρολόι να θέλει πέντε λεπτά για να μηδενίσει, Καράμπελας και Μπέντιλ προσπάθησαν για την ανατροπή κάνοντας αρχικά το 79-69 για να ακολουθήσει καλάθι του Παναγιώτη Βασιλόπουλου για το 79-71.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και μοιραία ήρθε η ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 39-28, 63-53, 83-73

Ρέθυμνο (Β. Ζιάγκος): Χριστοδούλου 3, Μπαρτ 30, Κλάντον, Χίκι 11 (7ρ., 7ασ.), Ντάνιελς 11 (6ρ.), Οικονομόπουλος, Σιγκούνας 12, Καλογιαννίδης, Γλυνιαδάκης 2, Ραζής, Μπάντερ 11, Τζόουνς 3.

Περιστέρι (Α. Πεδουλάκης): Σκορδίλης 8, Βασιλόπουλος 5, Γκρέι 9, Αγραβάνης 5, Κάλαχαν 14, Φιλιππάκος 2, Μπέντιλ 11 (10ρ.), Ντάνιελ 9, Σταυρακούκας, Βισσαρίου, Καράμπελας 7, Σμιθ 3 (6ρ.).

Πεδουλάκης: Το Ρέθυμνο βρήκε λύσεις από το μακρινό σουτ

Τα σημαντικά προβλήματα του Περιστερίου σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα του Ρεθύμνου από την περιφέρεια, κόστισαν την ήττα, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλες ιδιαιτερότητες για μας, με την έννοια ότι υποχρεωθήκαμε να έρθουμε χωρίς τον Μουρ, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα υγείας και του χορηγήθηκε άδεια για να κάνει κάποιες εξετάσεις και του ευχόμαστε να είναι καλά. Αν είναι καλά θα επιστρέψει, αλλιώς θα πρέπει να τον αντικαταστήσουμε. Ήταν εκτός ο Μουράτος, ενώ ο μικρός (σ.σ. Καράμπελας) μας ήρθε σήμερα ουσιαστικά μαζί μας. Νομίζω τα παιδιά έκαναν μία σοβαρή προσπάθεια να διατηρήσουν την ομάδα μέσα στο σκορ. Το Ρέθυμνο βρήκε λύσεις από το μακρινό σουτ. Πήρε και δεύτερες επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ και νομίζω ότι αυτό ήταν το καταλυτικό στοιχείο που του έδωσε τη νίκη. Καλή συνέχεια σε όλους και καλή Ανάσταση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment