PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το πρόγραμμα της νέας περιόδου του Ατρομήτου


Την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 18.30 θα γίνει φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Περιστερίου

Καθορίστηκε σήμερα το πρόγραμμα της νέας περιόδου έπειτα από μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και στον προπονητή Γιώργο Δώνη.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 27 Ιουνίου και οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές-ιατρικές εξετάσεις 27 και 28 Ιουνίου. Ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου θα γίνουν στις 29 Ιουνίου.

Μέχρι τις 3 Ιουλίου η ομάδα θα προπονηθεί στην Αθήνα. Στις 4 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι για το α’ στάδιο της προετοιμασίας και θα επιστρέψει στις 19 Ιουλίου.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Περιστέρι από 20 Ιουλίου μέχρι 25 Ιουλίου και στο διάστημα 26 Ιουλίου μέχρι 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το β’ στάδιο προετοιμασίας.

Στη σημερινή συνάντηση οριστικοποιήθηκε επίσης το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της περιόδου 2010-11. Την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 18.30 θα γίνει φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Περιστερίου.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη 19 Μαΐου και την επόμενη μέρα θα πραγματοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment