PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το πρόγραμμα Σωκράτης-Comenius στο Περιστέρι! (video)


Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του προγράμματος Σωκράτης Comenius, που συμμετείχε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, στο Θέατρο Πολιτών.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου τελετή λήξης του προγράμματος Σωκράτης Comenius, που συμμετείχε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, στο Θέατρο Πολιτών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Λύκος και Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, 55 εκπαιδευτικοί από τις 10 χώρες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα (Αγγλία-Ισπανία-Πορτογαλία-Σλοβακία-Τουρκία-Βέλγιο-Ιταλία-Β.Ιρλανδία-Ρουμανία-Πολωνία), εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του Περιστερίου, γονείς και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την πάρα πολύ όμορφη γιορτή των παιδιών.

Το πρόγραμμα ήταν καθαρά εκπαιδευτικό με ταξίδια όλων όσων συμμετείχαν στις 10 χώρες της Ευρώπης, με σκοπό την βελτίωση των μεθόδων μάθησης στα σχολεία αλλά και με στόχο τα παιδιά όλων των χωρών να έρθουν πιο κοντά χωρίς ρατσισμούς μεταξύ των χωρών.

Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για το πρόγραμμα Σωκράτης-Comenius ήταν η κ. Μαρία Σκολαρίκου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment