PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι υποδέχεται το Ρέθυμνο


Στο Περιστέρι αφήνουν πίσω τον αγώνα του Basketball Champions League και κινούνται σε ρυθμούς Basket League, καθώς σήμερα Σάββατο (11/1, 15.45) υποδέχονται το Ρέθυμνο.

Η αναμέτρηση με την Τενερίφη αποτελεί παρελθόν και οι «κυανοκίτρινοι» προετοιμάζονται ήδη για την συνάντηση με τους Κρητικούς.

«Προερχόμαστε από μια πάρα πολύ άσχημη εμφάνιση απέναντι στην Τενερίφη και το ζητούμενο για μας είναι η αντίδραση. Υπάρχουν λόγοι που συνέβη αυτό και είναι ευθύνη όλων να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας», ανέφερε ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου στον πάγκο του Περιστερίου winmasters Κώστας Παπαμάρκος και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια στο γήπεδο μας. Παίζουμε με μια ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο, που εμφανίζεται ιδιαίτερα βελτιωμένη μετά και τις αλλαγές που έχει κάνει στους ξένους. Με πολύ δύναμη από το πρώτο λεπτό, δεν υπάρχει τίποτε λιγότερο για εμάς από μια πειστική εμφάνιση και νίκη».

Όσο για το στοιχείο που θα καθορίσει την εξέλιξη του ματς, ήταν ξεκάθαρος:

«Πρέπει να επιβάλουμε την φυσική μας παρουσία στο γήπεδο. Από εκει και πέρα, θέλουμε τον κόσμο να έρθει και με την φωνή του να μας δώσει την ώθηση που απαιτείται για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment