PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Περιστέρι συγκέντρωσε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο (video)


Για μια ακόμα χρονιά χιλιάδες Περιστεριώτες στήριξαν την δράση του Δήμου Περιστερίου ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Το Περιστέρι φάνηκε αλληλέγγυο στο κάλεσμα συγκέντρωσης τροφίμων που διοργάνωσε ο Δήμος και βοήθησε σημαντικά στην ενίσχυση της αποθήκης του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπου κάθε μήνα συμπολίτες μας ενισχύονται με υλικά αγαθά.

IMG_9760

Χιλιάδες τσάντες προσκομίστηκαν από τους Περιστεριώτες στα τρία σημεία συγκέντρωσης, το Δημαρχείο Περιστερίου, το Λόφο Αξιωματικών και την πλατεία Δέγλερη.

Μια απόδειξη ότι ακόμα το αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στον συνάνθρωπό μας είναι ψηλά. Μια απόδειξη ότι ακόμα ο Έλληνας κρατάει τις αξίες του παρά τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει.

IMG_9768

Παρακολουθήστε από την κάμερα του PeristeriNews.gr στιγμιότυπα από την συγκέντρωση τροφίμων της 14ης Νοεμβρίου 2015:

Συμμετοχή στη συγκέντρωση και της δημοτικής παράταξης «Περιστέρι με όλους-Ανατροπή»

Η Αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Περιστερίου έχοντας υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο συμμετείχε στην συγκέντρωση τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης.

12250114_559268730904406_158090025038270528_n

Ο Επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Αλέξανδρος Πλέστης συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θανάση Δημητρίου και αρκετών μελών της παράταξης, με την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Σ. της ΣΤ’ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ και ιδιαίτερα του προέδρου τους κ. Γιάννη Δημητρίου τους οποίους ευχαριστεί παρέδωσαν στους υπεύθυνους του κοινωνικού παντοπωλείου 5 τόνους οπωροκηπευτικών προϊόντων.

IMG_9756

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment