PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Το Περιστέρι στο έλεος της αδιαφορίας, απαιτούμε λύσεις τώρα…»


Ανακοίνωση για τις πλημμύρες δύο δημοτικών παρατάξεων του Περιστερίου:

Ανοχύρωτη πόλη, έρμαιο της αδιαφορίας και την υποκριτικής στάσης της διοίκησης του Δήμου είναι πλέον η πόλη μας.

Σε κάθε επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο ανησυχούμε όλοι μας αν το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ θα συμπεριληφθεί ή όχι στον θλιβερό κατάλογο των πόλεων που θα θρηνήσουν θύματα.

Οι συνεχόμενες θλιβερές εικόνες που παρουσιάζει η Πόλη εξαιτίας της ανυπαρξίας βασικών υποδομών αλλά και από την εγκληματική παραμέληση και το ξεχαρβάλωμα των λίγων υπαρχουσών υποδομών που έγιναν δεκαετίες πριν, το συνεχές μαστίγωμα των ανθρώπινων αντοχών των δημοτών της πόλης μας έχουν πλέον ονοματεπώνυμο, λέγονται διοίκηση Παχατουρίδη.

Τα προβλήματα με καιρικά φαινόμενα έχουν καταντήσει να είναι πλέον παράγοντας φόβου και τρόμου για τους δημότες. Είναι νωπές οι μνήμες όλων μας από τις περσινές βιβλικές καταστροφές σε πολλές περιοχές της πόλης μας. Μπορεί από θαύμα να μην θρηνήσαμε νεκρούς συμπολίτες μας αλλά οι πληγέντες ακόμη και σήμερα, όχι μόνο δεν έχουν επουλώσει τις πληγές τους αλλά και ζουν με μεγαλύτερη αγωνία για το τι θα συμβεί κάθε φορά που αρχίζει να βρέχει. Οι προειδοποιήσεις μας προς την δημοτική αρχή ήταν έντονες και επίμονες. Δυστυχώς όμως όλα αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με το γνωστό ψεύτικο ύφος της δήθεν «συμπόνιας» της διοίκησης που αρέσκεται μόνο σε εξαγγελίες – σαπουνόφουσκες και φωτογραφίες για τα δελτία τύπου. Το 62% που επικαλείται κάθε φορά ο κος Δήμαρχος δεν αποτελεί άλλοθι για την εγκληματική αδιαφορία του!!!

Όλο το Περιστέρι αποτελεί ανοχύρωτη Πόλη. Περιοχές όπως το ΡΟΥΠΑΚΙ, ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ, Λ.ΑΘΗΝΩΝ, ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και Ν. ΖΩΗ κ.α δοκιμάζονται καθημερινά σε κάθε καιρικό φαινόμενο και η απουσία της διοίκησης Παχατουρίδη τείνει να γίνει συνώνυμο της ανικανότητας.

Οι δημότες της πόλης μας ΑΠΑΙΤΟΥΝ εδώ και τώρα λύσεις στα προβλήματα τους και παρέμβαση κάθε υπεύθυνου τοπικού και όχι μόνο φορέα, έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις στα δίκτυα υποδομών για την αντιπλημμυρική προστασία.

Οι παρατάξεις μας θα πρωτοστατήσουν σε μια εκστρατεία ενημέρωσης και κινητοποιήσεων. Δεν επιδιώκουμε την καπηλεία και εκμετάλλευση των προβλημάτων των συμπολιτών μας. Στεκόμαστε με σεβασμό και συναίσθηση ευθύνης απέναντί τους. Νιώθουμε υπόχρεοι να κινητοποιήσουμε όλους τους συμπολίτες μας και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την λύση των προβλημάτων αυτών.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους δημότες του Περιστερίου να διεκδικήσουν μαζί μας, δίπλα μας και με το σθένος των δίκαιων αιτημάτων μας τις αυτονόητες παρεμβάσεις για την άμεση δρομολόγηση και κατασκευή των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων.

Δεν θέλουμε και δεν θα επιτρέψουμε η πόλη μας να γίνει άλλη μια στατιστική απεικόνιση σε θλιβερό κατάλογο απώλειας ανθρώπινων ζωών. Ελάχιστη υποχρέωση μας είναι να παλέψουμε και να κερδίσουμε τα αυτονόητα:

– ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ στα χρονίζοντα προβλήματα που πολλαπλασιάζονται εξαιτίας της παντελούς αδιαφορίας της Διοίκησης του Δήμου.

– ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ και όχι περιστασιακά μπαλώματα. Υποχρέωση μας είναι να αναγκάσουμε την εγκληματική αδιαφορία της διοίκησης να γίνει παρελθόν , η πόλη μας δεν αντέχει άλλο , δεν μπορεί να δοκιμάζεται καθημερινά.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

«ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
«ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment