PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι νίκησε και την Κύμη 69-77 σε φιλικό


Ο Γ.Σ. Περιστερίου έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι μακριά από την Αθήνα στην Χαλκίδα και επιβλήθηκε του Γ.Σ. Κύμης με 77-69.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έπαιξε εξαιρετική άμυνα στην πρώτη περίοδο έχοντας μόλις 13 πόντους παθητικό και παρά το γεγονός πως δεν βρήκε εύκολα σκορ, ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο στο 13-14.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης βρήκε τον Γ.Σ.Π. να κυνηγάει στο σκορ αλλά μόνο για μία περίοδο.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο -4 (37-33) αλλά στην συνέχεια, η άμυνα λειτούργησε εκ νέου υποδειγματικά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως μετά το 55-57, οι παίκτες του Πεδουλάκη δέχθηκαν 14 πόντους, σκόραραν 20 φτάνοντας αισίως στην τρίτη συνεχόμενη φιλική τους νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 13-14, 37-33, 55-57, 69-77

Δανεικός ο Γιάννης Αγραβάνης στον Γ.Σ. Περιστερίου

Ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Αγραβάνη. Ο 20χρονος forward με ύψος 198 εκατοστών, αποκτήθηκε από την ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Γεννημένος στο Μαρούσι Αττικής, ο Γιάννης Αγραβάνης αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής του Α.Σ.Ε.Δούκα έως ότου βρεθεί στην αντρική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων. Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο βοηθώντας τον Α.Σ.Ε.Δ. να καταλάβει την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Το καλοκαίρι του 2017 – κι όντας πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα των Νέων με 2.3 πόντους και 3.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο – πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Στην παρθενική του συμμετοχή στην Basket League αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια, ενώ αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το FIBA Champions League καθώς και το Κύπελλο Ελλάδος. Λίγους μήνες μετά, κατέλαβε την 13η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων έχοντας 4.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά παιχνίδι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment