PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το Περιστέρι δωρίζει φάρμακα για όλη την Αττική


Χιλιάδες φάρμακα ετησίως καταλήγουν στα σκουπίδια στην Ελλάδα, μετά τη χρήση ή τη λήξη τους.

Ακόμα και ένα κουτί φαρμάκου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από το πιο απλό μέχρι το πιο σπάνιο μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας προς το καλύτερο.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4.978 φαρμακευτικές ελλείψεις σε 38 κοινωφελείς φορείς της Αττικής. Πίσω από κάθε έλλειψη βρίσκεται ένας άνθρωπος σε ανάγκη που δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη θεραπεία του.

Το GIVMED επιδιώκει να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές τις ελλείψεις μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα “GIVMED” κάνοντας τη δωρεά φαρμάκων πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ!

Γι’ αυτόν τον λόγο ξεκινάει διαδικτυακή εκστρατεία ενημέρωσης (givmed.org/dorea-peristeri) και δράσης στο δήμο Περιστερίου.

Σκοπός της εκστρατείας είναι η δωρεά φαρμάκων για την κάλυψη των ελλείψεων των 38 κοινωφελών φορέων που βρίσκονται στο δίκτυο του GIVMED, μέσω της παράδοσης των φαρμάκων σε φορέα που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Δήμου Περιστερίου.

Η διαδικασία για εσένα που θέλεις να βοηθήσεις είναι πολύ απλή, φτιάχνεις τον GIVMED λογαριασμό σου είτε μέσα από την πλατφόρμα της ιστοσελίδας, είτε σε mobile εφαρμογή μέσω Android ή μέσω iOS

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment