PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε στο Λαύριο ηττήθηκε με 83-55


Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε στο Λαύριο καθώς ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα με 83-55 για την 20η αγωνιστική της Basket League, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων δέχθηκε την 7η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον έχει 33 βαθμούς.

Για τους αγνώριστους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, που μάλλον πήγαν για… βόλτα στο Λαύριο, έχασαν πολύ σημαντικό έδαφος για την 4άδα, καθώς με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη κύλησαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ, με το Περιστέρι να προηγείται με 9-7 και το Λαύριο να απαντάει άμεσα για το 12-9.

Το Περιστέρι λίγο αργότερα με κάρφωμα του Ντάνιελ ισοφάρισε σε 13-13, με το Λαύριο στη συνέχεια να τρέχει ένα σερί 11-0 για το 24-13.

Το Περιστέρι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 24-15 με δίποντο του Μουράτου, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου ο Μπεντίλ μείωσε στους 7 (24-17). Οι γηπεδούχοι κρατούσαν με ευκολία τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το Λαύριο στο +11 (38-27).

Ωστόσο, παρά τα όσα μπορεί να ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, το Λαύριο ήταν φανερά πολύ μέσα στο κλίμα του αγώνα, συγκριτικά με το Περιστέρι που συνέχιζε να παίζει χωρίς ενέργεια και με πολύ μεγάλη αστοχία από την περιφέρεια.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Λαυρίου κυριάρχησαν απόλυτα και όσο πέρναγε η ώρα η διαφορά γινόταν όλο και μεγαλύτερη.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους ωστόσο να παραμένουν σοβαροί, προσηλωμένοι στο πλάνο τους και να ανεβάζουν συνεχώς τη διαφορά. Το τελικό 83-55 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 38-27, 60-40, 83-55

Λαύριο (Σερέλης): Λούντζης 15 (1), Κακλαμανάκης 13 (5/9 δίποντα, 3/3 βολές), Κουζέλογλου 8 (2), Λαμπ 10 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μπιούφορντ 9 (1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μαστρογιαννόπουλος 6 (2), Χαραλαμπόπουλος 5 (1), Μιλόσεβιτς 2, Περράκης 3 (1), Νίξον 3 (1), Ερμείδης 2, Γουίδι 7

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 3 (1 τρίποντο, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Γκρέι 14 (2/5 τρίποντα), Αγραβάνης, Ντάνιελ 12, Κάλαχαν 3 (1/6 σουτ), Μουράτος 2, Σκορδίλης 4, Χάροου 8 (4/10 σουτ), Μπεντίλ 4, Καράμπελας 2, Μουρ 3

Αργ. Πεδουλάκης: Μία από τις πιο τραγικές μας εμφανίσεις

Την ευθύνη για την βαριά ήττα από το Λαύριο ανέλαβε ο τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος ανέφερε πως άπαντες από την ομάδα του ήταν τραγικοί και είχαν το μυαλό τους στο τριήμερο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καλησπέρα, σήμερα νομίζω ήταν μία από τις πιο τραγικές εμφανίσεις που έχουμε κάνει, δεν ήμασταν καν στο γήπεδο όλοι μας, από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή, τραγικοί ήμασταν, νομίζω το μυαλό μας ήταν στο τριήμερο και πρώτα από όλα φταίει ο προπονητής.

Σας ευχαριστώ δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για το παιχνίδι, δεν θέλαμε να παίξουμε να βάλουμε το κορμί μας, να πιέσουμε δεν είχαμε στο παιχνίδι ούτε το μυαλό ούτε το σώμα μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment