PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε στην Λήμνο


Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε στην Λήμνο απέναντι στον Ήφαιστο (77-71) με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βρίσκει τα αίτια της ήττας στο πρώτο ημίχρονο.

Το Περιστέρι, επέστρεψε από το -24 δίχως όμως να ολοκληρώσει την ανατροπή απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 77-71 και η σειρά να οδηγηθεί σε τρίτο παιχνίδι (25/5, 19:30)

Ένα κάρφωμα του Γιάννη Αγραβάνη και το τρίποντο του Γκρέι έβαλαν μπροστά την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη με 0-5, προβάδισμα το οποίο ήταν και το τελευταίο στην αναμέτρηση.

Με επί μέρους 30-8 (κι αφού έκανε  τέσσερα λεπτά να σημειώσει καλάθι), ο Γ.Σ.Π. βρέθηκε πίσω στο σκορ, αρχικά με 30-13 κι εν συνεχεία με 54-34 αλλά και 58-34 στο 25ο λεπτό.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης, το Περιστέρι Βίκος Cola αντέδρασε μείωσε σε 64-52 χάρις το buzzer beater του Βασίλη Μουράτου στο τέλος της τρίτης περιόδου για να ακολουθήσουν διαδοχικά τρίποντα από τους Φλέμινγκς, Κάλαχαν και Γκρέι για το 70-66 στο 38′.

Το τρίποντο του Σπύρου Μούρτου στην αμέσως επόμενη φάση έκανε το 73-66, ο ίδιος παίκτης ευστόχησε και σε μία βολή για το 74-68 πριν ο Μπέντιλ “απαντήσει” για το 74-71, ένα λεπτό πριν το φινάλε, ωστόσο, δεν αρκούσε για το Περιστέρι που το ερχόμενο Σάββατο θα παίξει την πρόκριση ενώπιον του κοινού του.

Τα δεκάλεπτα: 30-13, 46-29, 64-52, 77-71

Διαιτητές: Αναστόπουλος Π., Συμεωνίδης, Παντελίδης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Μανωλόπουλος): Γκότσερ 10 (4 ριμπάουντ), Έβανς 14 (9 ριμπάουντ), Γουίγκινς 5, Σμιθ 25 (5 ριμπάουντ, 10 ασίστ), Φρεϊμάνις 12 (12 ριμπάουντ), Μανωλόπουλος, Μούρτος 11 (5 ριμπάουντ), Σταμάτης, Διαμαντάκος, Χαριτόπουλος 2, Μπρέιζελτον.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Σκορίδης 4, Βασιλόπουλος 11 (5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Γκρέι 15, Αγραβάνης 2, Κάλαχαν 7 (3 ασίστ), Μουράτος 6, Μπέντιλ 16 (6 ριμπάουντ), Ντάνιελ 5 (7 ριμπάουντ), Καράμπελας, Σμιθ, Φλέμινγκς 5.

Πεδουλάκης: Νομίζαμε θα ήταν εύκολα

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. Ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως “νομίζω ότι το παιχνίδι για εμάς ήταν το πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε ενέργεια, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πήγαμε βαθιά στο rotation, αυτό μας αποδιοργάνωσε. Νομίζαμε ότι θα ήταν εύκολα τα πράγματα. Ο Ήφαιστος από την άλλη έβγαλε ενέργεια στο παρκέ, κυνήγησε όλες τις μπάλες. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε το κορμί μας, είχαμε ενέργεια και περιορίσαμε το rotation. Προσπαθήσαμε και ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, παρότι είχε ξεφύγει η διαφορά. Είπαμε ότι δεν μας ενδιαφέρει αυτό το πράγμα, ότι πρέπει να ξαναγίνουμε ομάδα. Γυρίσαμε τον αγώνα, τον πήγαμε σε ένα – δύο σουτ, εκεί νομίζω ότι κάναμε δύο φάουλ στις τελευταίες άμυνες που έδωσαν εύκολες βολές στον Ήφαιστο”.

Σε ερώτηση για το πόσο επηρέασε το κακό πρώτο δεκάλεπτο την ομάδα του, απάντησε: “Ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα, μας έκανε μεγάλη ζημιά ο Σμιθ. Παιδιά τα οποία έχουν ταλέντο στην επίθεση, αν τους “ζεστάνεις”, μπορεί να τους κυνηγάς όλο το βράδυ και να τρέχεις. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι και το αποτυπώνουν οι αριθμοί. Η διαφορά στο πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο.

Αν θυμάμαι καλά, κιόλας, στο πρώτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε τριάντα πόντους και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα playoffs είναι διαφορετικά. Κάποια πράγματα είναι λογικά βέβαια, γιατί με εξαίρεση τον Βασιλόπουλο, κανείς άλλος δεν έχει ξαναπαίξει σε playoffs. Οπότε είναι ένα καλό μάθημα για όλα τα παιδιά αυτό”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment