PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Το Περιστέρι απέκτησε τη μπύρα του!


Δεν πρόκειται για ανέκδοτο ή φωτομοντάζ, τις τελευταίες μέρες το Περιστέρι απέκτησε μπύρα με το όνομα του και το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μαγαζιά της Αττικής.

Μια ξανθιά pils μπύρα με πλούσια γεύση που σου αφήνει μια όμορφη αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας, θα μας απασχολήσει στις βραδινές εξόδους μας κάνοντας πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι.

Τη μοναδικότητα της αποτελεί το γεγονός πως πρόκειται για απαστερίωτη μπύρα, ζωντανή και φρέσκια, φτιαγμένη με εξαιρετική βύνη, μαγιά και νερό από τις ορεινές πηγές του Ερύμανθου.

IMG_3791

Η ιδέα της «Περιστέρι beer» ζυμωνόταν εδώ και ένα χρόνο έπειτα από προτροπή του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη προς την οικογένεια Τρωϊάνου ώστε να εισέλθουν στο χώρο της μπύρας με μια δημιουργία που θα θυμίζει την πόλη μας.

Η γνωστή οικογένεια στο χώρο του κρασιού υλοποίησε με τον ιδανικότερο τρόπο το όραμα ψάχνοντας για τα ποιοτικότερα υλικά στη χώρα μας. Άλλωστε όπως αναφέρει και η ετικέτα στο πίσω μέρος «Η μπύρα ζυμώθηκε με τα όνειρα και την αγάπη για την πόλη μας και τους ανθρώπους της».

paxatouridis_peristeri_beer

Σίγουρα θα αποτελέσει την τάση επιλεγμένης μπύρας στα μαγαζιά του Περιστερίου λόγω της αδιαμφισβήτητης γεύσης και ποιότητας της.

Η ωραιότερη ξανθιά του καλοκαιριού με τους χιλιάδες θαυμαστές θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου, ώρα 21:00, στο πλαίσιο της μοναδικής έκθεσης «Γευθείτε την αυθεντική Ελλάδα» στο Άλσος Περιστερίου.

Τέλος η οικογένεια Τρωϊάνου θέλει να ευχαριστήσει μέσω του PeristeriNews.gr τον Δήμαρχο για την προτροπή στο να εισχωρήσουν στο χώρο της μπύρας αλλά και για την αμέριστη στήριξή του.

peristeri_beer

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment