PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το πανηγύρι που έγινε για τα… πανηγύρια


Ανακοίνωση της Λέσχης Φ’ιλων Ατρομήτου.

Με αφορμή τα γεγονότα που προηγήθηκαν, ακολούθησαν αλλά και έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου Ελλάδος 2011:

  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση παραίτηση του ανώτερου αξ/κού της ΕΛ.ΑΣ., σχεδιαστή των μέτρων ασφαλείας του τελικού.
  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη θέση σε διαθεσιμότητα του προέδρου της Ε.Π.Ο., έως ότου ολοκληρωθεί από τα αρμόδια όργανα η έρευνα για τα γεγονότα του τελικού, τα οποία υπήρξαν αναμενόμενα και προμελετημένα.

Όσο για τον μοσχαναθρεμμένο δικηγόρο των Λονδίνων, φαίνεται ότι οι συναναστροφές με ανθρώπους της υψηλής κοινωνίας, τον έκαναν να λησμονήσει τις αρετές μιας γειτονιάς όπως του Χατζηκυριάκειου που γεννήθηκε και του Περιστερίου. Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι στην γειτονιά μας βασιλεύει η ντομπροσύνη.

Από έναν άνθρωπο που λίγες μέρες πριν έβαζε την υπογραφή του στην φράση “στην Ελλάδα υπάρχει ένα σύστημα που παράγει ατιμώρητο οργανωμένη και κατευθυνόμενη βία” θα περιμέναμε διαφορετική αντιμετώπιση.

Δυστυχώς, με τα γεγονότα που προηγήθηκαν οι τιμές που πρέπει να αποδώσουμε στους πραγματικούς πρωταγωνιστές έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Παρόλα αυτά οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ΠΑΙΧΤΕΣ που δόξασαν την τιμημένη φανέλα του Ατρομήτου, στους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ που έκτισαν ένα άρτιο οικοδόμημα, στην οικογένεια Σπανού και δη στον ΠΡΟΕΔΡΟ που έδωσε ζωή στο πιο τρελό μας όνειρο και κυρίως στον ΚΟΣΜΟ του Περιστερίου που ανταποκρίθηκε και απέδειξε ότι είναι εδώ και είναι η δύναμη αυτής της ομάδας.

Κλείνοντας θέλουμε να κάνουμε ξεχωριστή μνεία στον Γιώργο Δώνη. Γιατί πέρα από την σπουδαία καριέρα, τόσο σαν παίχτης όσο και σαν προπονητής, υπήρξε ο μόνος άνθρωπος 32 χρόνια μετά την διεξαγωγή του 1ου επαγγελματικού πρωταθλήματος που τόλμησε να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

ΑΤΡΟΜΗΤΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment