PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το παιχνίδι με δανεικούς και Γιαννιώτη


Σε περίοδο διακοπών είναι οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, αλλά αυτό αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές.

Δεν αφορά ούτε τον προπονητή της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι, αλλά ούτε τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο, καθώς οι δύο άνδρες είναι σε καθημερινή επικοινωνία για θέματα που αφορούν τον Ατρόμητο και το ρόστερ της νέας σεζόν. Άλλωστε, ειδικά για τον δεύτερο είναι μια πραγματικότητα όλα αυτά τα χρόνια που έχει το τιμόνι του αγωνιστικού τμήματος.

Τα ζητήματα που «καίνε» είναι αυτό του Ανδρέα Γιαννιώτη, αλλά και των δανεικών, Δημήτρη Γιαννούλη, Δημήτρη Χατζηισαΐα και Σπύρο Ρισβάνη.

Δημήτρης Γιαννούλης: Ο πρώτος σε ασίστ στη φετινή Super League ήταν εκ των κορυφαίων αριστερών μπακ του πρωταθλήματος και ως εκ τούτου στον ΠΑΟΚ έχει πέσει στο… τραπέζι η πιθανότητα επιστροφής του. Ωστόσο, υπάρχει ένα θέμα εφόσον το πάρουν απόφαση στη Θεσσαλονίκη. Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ατρόμητο είναι διετούς διάρκειας και σε αυτή την περίπτωση θα πάρουν πίσω το λόγο τους. Προσωπικά, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο και θεωρείται δύσκολο να ζητήσει τον Γιαννούλη πίσω πριν από τη στιγμή που ορίζει το συμβόλαιό του.

Δημήτρης Χατζηισαΐας: Ο Ατρόμητος τον θέλει. Ο ΠΑΟΚ δεν τον υπολογίζει. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2019. Ο παίκτης θέλει πρωτίστως εξωτερικό, αλλά δεν κλείνει την πόρτα στον Ατρόμητο. Αναμένονται εξελίξεις, ωστόσο όχι τόσο άμεσα, όσο θα ήθελαν οι Περιστεριώτες.

Σπύρος Ρισβάνης: Πιο μπερδεμένη κατάσταση συγκριτικά με αυτή του Χατζηισαΐα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον δει και να τον αξιολογήσει ο ίδιος, κάτι που σημαίνει ότι οι όποιες εξελίξεις δεν θα είναι άμεσες. Ο Ατρόμητος εξυπακούεται ότι τον θέλει, αλλά και ο παίκτης θα ήθελε πολύ να μείνει πολύ στους Περιστεριώτες εφόσον δεν συνεχίσει στον Πειραιά.

Ανδρέας Γιαννιώτης: Ο Ολυμπιακός έχει ειδοποιήσει ανεπίσημα για την επιθυμία του να τον επαναφέρει στο ρόστερ, πληρώνοντας τη ρήτρα 300.000 ευρώ. Το θέμα είναι ο Ολυμπιακός να εξηγήσει και στον παίκτη το πλάνο αξιοποίησής του, αφού ο Γιαννιώτης δεν θέλει να μείνει πίσω σε μια περίοδο που είναι το Νο2 στην Εθνική, πίσω από τον Καρνέζη. Επίσημα οι Πειραιώτες δεν έχουν πει ότι θα πάρουν πίσω τον παίκτη, εξέλιξη την οποία αναμένουν στον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment