PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το «Οδοιπορικό» συνεργάζεται με τον Γ.Σ. Περιστερίου


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό» εφαρμόζει προγράμματα πρόληψης βασισμένα στη φιλοσοφία της αγωγής και της προαγωγής της υγείας και επιδιώκει την ευαισθητοποίηση των φορέων και των πολιτών της τοπικής κοινότητας του Περιστερίου με σκοπό τη συμμετοχή τους στον αγώνα της πρόληψης.

Προάγοντας την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη νεαρών αθλητών, η Πρόεδρος του Οδοιπορικού και Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου Ουρανία Ν. Σαγιάκου χαιρετίζει τη συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου για την υλοποίηση ενός μακρόχρονου προγράμματος που εμπλέκει τους αθλητές καλαθοσφαίρισης των τμημάτων υποδομής, τους γονείς και τους προπονητές τους.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των προπονητών στην ενίσχυση του παιδαγωγικού τους ρόλου, η συμβουλευτική και υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων των αθλητών με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας και της σχέσης με τα παιδιά τους, η δημιουργία ενός προστατευτικού περιβάλλοντος που ενισχύει και ενδυναμώνει τους μικρούς αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Έχουν πραγματοποιηθεί δύο συναντήσεις γνωριμίας, αλληλοενημέρωσης και προγραμματισμού με τον Αρχιπροπονητή των ακαδημιών και προπονητές των τμημάτων υποδομών καλαθοσφαίρισης του ΓΣΠ με ευοίωνες προοπτικές για την εδραίωση μιας ουσιαστικής και αποτελεσματικής συνεργασίας.

Συντονίστριες του προγράμματος είναι η Λέα Ευσταθίου, κοινωνιολόγος του κέντρου και η Κέλλυ Σταυροπούλου, ψυχολόγος του κέντρου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment