PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το νέο αμόρε του Μπραντ Πιτ δεν έχει καμία σχέση με τις πρώην


Είναι ένας από τους πιο σέξι και ποθητούς άνδρες του πλανήτη. Ο Μπραντ Πιτ και η ερωτική του ζωή είναι ένα από τα θέματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού.

Ο ηθοποιός είναι από τους πιο σπουδαίους κατακτητές του Χόλιγουντ και από το κρεβάτι του και την καρδιά του έχουν περάσει πανέμορφες γυναίκες όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Αντζελίνα Τζολί, η Γκουίνεθ Πάλτροου αλλά και πολλές άλλες, κυρίως πριν δεσμευτεί με γάμους και παιδιά.

Ωστόσο, η τελευταία κατάκτηση του ηθοποιού -αν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα- ουδεμία σχέση έχει με τις προηγούμενες κυρίες που είχε συνάψει σχέση και γάμους ο ηθοποιός.

Πρόκειται για την Alia Shawkat η οποία είναι και εκείνη ηθοποιός είναι 25 χρόνια νεότερη από τον Μπραντ Πιτ και ο σκανδαλοθηρικός Τύπος οργιάζει γράφοντας ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

 

Η 31χρονη ηθοποιός έπεσε στα δίχτυα των παπαράτσι οι οποίοι την φωτογράφισαν με ρούχα που οι πρώην αγαπημένες του ηθοποιού δεν θα φορούσαν ούτε για πιτζάμες.

Η Alia δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social και αυτή είναι μια από τις ελάχιστες φωτογραφίες που έχει με το πρόσωπό της στο Instagram. Ανεβάζει πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες.

Οι χρήστες στα social media βγάζουν τη χολή τους για τη νέα επιλογή του Πιτ λέγοντας μεταξύ άλλων πως η Alia δεν έχει την κομψότητα, τη φινέτσα αλλά και την ομορφιά των πρώην συντρόφων του χολιγουντιανού σταρ.

Είναι άλλωστε γνωστό πως οι απανταχού θαυμαστές του ηθοποιού μετά το διαζύγιό του με την Τζολί θέλουν να τον δουν να επιστρέφει στην αγκαλιά της Άνιστον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment