PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Το Μουσείο Ακρόπολης κλείνει έντεκα χρόνια λειτουργίας


Σαν να έγινε χθες το Μουσείο Ακρόπολης, που κλείνει σε λίγες μέρες 11 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας και θα έχει αλλαγές στο κόστος εισόδου αλλά και εκδηλώσεις.

Έντεκα χρόνια λειτουργίας κλείνει το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 το Μουσείο Ακρόπολης, το οποίο υποδέχεται, ανανεωμένο, τους επισκέπτες του, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγειονομική προστασία τους.

Αυτήν την ημέρα η είσοδος σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους θα είναι μειωμένη (5 ευρώ) από τις 8:00 έως τις 20:00, ενώ η περιοδική έκθεση «Σμίλη και Μνήμη. Η συμβολή της μαρμαροτεχνίας στην αναστήλωση των μνημείων της Ακρόπολης» θα συνεχιστεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, με ελεύθερη είσοδο.

Το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου θα παραμείνει ανοιχτό το Σάββατο 20 Ιουνίου έως τα μεσάνυχτα (κρατήσεις για δείπνο πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στο 210 9000915).

Παράλληλα, ξεκινούν οι εβδομαδιαίες θεματικές παρουσιάσεις από τους αρχαιολόγους-φροντιστές.

Οι παρουσιάσεις γίνονται με τη χρήση αποστειρωμένων ατομικών ακουστικών συσκευών (whisper), τις οποίες το Μουσείο διαθέτει δωρεάν στους συμμετέχοντες.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας, την οποία οι επισκέπτες θα πρέπει να φροντίζουν να έχουν μαζί τους, καθώς δεν διατίθενται από το Μουσείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment