PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το μήνυμα των Fentagin μετά τον Βόλο


Το δικό τους μήνυμα μετά την αναμέτρηση με τον Βόλο και την εικόνα της κερκίδας στο εν λόγω ματς έστειλαν οι Fentagin με ανάρτησή τους στο Facebook.

Το μήνυμά τους:

«ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – βολος

Είναι κάποιες φορές που το συναίσθημα τα λέει όλα και τα λόγια περνάνε σε 2η μοίρα..Όπως και να έχει όμως, οφείλουμε να πούμε 2-3 κουβέντες για τη χθεσινή μέρα. Με τους παίχτες τα είπαμε απο κοντά και ευελπιστούμε να ανταποκριθούν στα ελάχιστα που τους ζητήσαμε.

Από την είσοδο και μόνο στο γήπεδο ένιωθες την διαφορετική αύρα που υπήρχε αυτή τη βδομάδα. Περισσότερος κόσμος αναλογικά με το παιχνίδι, τον αντίπαλο, την απογοήτευση και την ξενέρα που υπαρχει, πολλή όρεξη από πολύ κόσμο και κυρίως καλή διάθεση. Δεν ξέρουμε αν έγιναν 100% πράξη αυτά που ειπώθηκαν μέσα στην εβδομάδα, αλλά σίγουρα η προσπάθεια που έγινε από ακόμα περισσότερο κόσμο είχε και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Μπορεί η ομάδα να μην κέρδισε αλλά “κερδίσαμε” εμείς ένα πολύ ωραίο Κυριακάτικο απόγευμα. Είδαμε μια κερκίδα αρκετά καλή για τα δεδομένα του αγώνα, και την απογοήτευση που επικρατεί, είδαμε να καθόμαστε επιτέλους σωστά στις θέσεις μας. Είδαμε τους μεγαλύτερους να έρχονται πιο κοντά μας και μπράβο τους, είδαμε να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στην κουβέντα του συνδέσμου την Παρασκευή και φυσικά είδαμε ΟΛΟΥΣ να σέβονται καθολικά τις αποφάσεις του club. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, ενωμένα δυνατά και με πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα πάντα θα παρουσιάζονται ΑΛΛΑ, αν τα λύνουμε σαν οικογένεια, θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί.

Τέλος οι γκρίνιες, οι μουρμούρες και τα ξενερώματα. Μόνο κακό δημιουργούν στην ομάδα και στον κόσμο μας. Φέτος κλείνουμε 40 χρόνια. Όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν..

ΟΛΟΙ δίπλα στον σύνδεσμο, ετοιμάζονται πολλές όμορφες κινήσεις και χρειάζεται την στήριξη ολων.

ΟΛΟΙ αύριο στο μπάσκετ για την ευρωπαϊκή μας πρόκριση.

Ο ημιτελικός της Πάτρας φτάνει…κανονιζόμαστε ΟΛΟΙ…Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ παίζει.

40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN».

Αξίζει πάντως να σταθεί στην πρώτη φράση του συνδέσμου στην οποία τονίζουν ότι τα είπαν με τους παίκτες μετά τη λήξη του αγώνα, αφού οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη πήγαν στην πλευρά τους και πράγματι συνομίλησαν περίπου πέντε λεπτά, σε καλό κλίμα, αφού στο τέλος υπήρξε εκατέρωθεν χειροκρότημα. Πρώτο κρατούμενο, λοιπόν, δεν υπήρχαν ούτε λαϊκά δικαστήρια για την ισοπαλία, ούτε φυσικά καμία ακρότητα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλώς καμωμένα. Προφανώς εκφράστηκαν τα παράπονα για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, που κατά γενική ομολογία δεν «φτιάχνει» τον κόσμο, ενώ σημειώθηκαν παρατηρήσεις και για μεμονωμένες συμπεριφορές παικτών, τις οποίες τόνισαν ότι τις έχουν δει, αλλά δεν θέλουν από την πλευρά τους οι οπαδοί να δώσουν συνέχεια και να ξεφύγει με αυτό τον τρόπο η κατάσταση.

Τέλος, όπως φάνηκε και με το χειροκρότημα, έστω και μετά από στραβό αποτέλεσμα εκφράστηκε η στήριξή τους, με τον αστερίσκο ότι και η ίδια η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει ρότα στο εξής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment