PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το «Μένουμε σπίτι» ισχύει για το Περιστέρι;


Παρασκευή απόγευμα και οι κεντρικοί δρόμοι στο Περιστέρι είναι λίγο διαφορετικοί από τις άλλες μέρες.

Οι ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων τόσο στην κεντρική αγορά του πεζοδρόμου της Εθνικής Αντιστάσεως όσο και στις άλλες γειτονιές περνούν τις ώρες τους στα άδεια μαγαζιά τους αφού το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται κάποιος είναι να ψωνίσει.

Στις καφετέριες και στα υπόλοιπα μαγαζιά εστίασης η προσέλευση είναι μέτρια και σίγουρα πολύ μικρότερη από μια κανονική Παρασκευή στο Περιστέρι.

Η ανησυχία του κόσμου για τον κορωνοϊό είναι παντού. Όσοι βρίσκονται στο δρόμο και στις καφετέριες συζητάνε γι’ αυτό. Άλλοι παίρνουν την πανδημία σοβαρά και άλλοι όχι τόσο.

Με τα νέα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης αναμένεται η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση για τα μαγαζιά να γίνει ακόμα χειρότερη και εκεί είναι που θα πρέπει να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για τις οικονομικές οφειλές ώστε να ανακουφίσουν τους ανθρώπους της ελεύθερης αγοράς που βλέπουν τα μαγαζιά τους να μένουν καθημερινά άδεια.

Πέρα των μαγαζιών πρέπει να υπάρξει και σοβαρότητα από όλο τον κόσμο που είναι αναγκαίο να λάβει σοβαρά την πανδημία και να παραμείνει σπίτι του μέχρι να περάσουν οι δύσκολες μέρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment