PeristeriNews.gr
Πολιτική

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη διοίκηση Παχατουρίδη


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι τομεακές οργανώσεις Περιστερίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καταγγέλλοντας την διοίκηση του Δήμου για καταστροφή προπαγανδιστικού υλικού. Αναλυτικά:

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καταγγέλλουν τη διοίκηση Παχατουρίδη γιατί για μια ακόμα φορά έχουν δώσει εντολή στα συνεργεία τους να καταστρέφουν προπαγανδιστικό υλικό για το Φεστιβάλ που μάλιστα φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ και γίνεται στην περιοχή μας.

Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα φιμώσουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ στην περιοχή. Ότι θα εμποδίσουν το λαό και τη νεολαία του Περιστερίου να συμμετάσχουν μαζικά στο Φεστιβάλ, να έρθουν σε επαφή με την πρωτοπόρα δράση και θέσεις του ΚΚΕ.

Τους τρομάζει το κάλεσμα του Φεστιβάλ που με τους στίχους του κομμουνιστή ποιητή Γιάννη Ρίτσου καλούμε την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία να βαδίσουν το δικό τους δρόμο, το σίγουρο δρόμο της συμπόρευσης με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Το μόνο δρόμο που μπορεί να οδηγήσει το λαό και τη νεολαία να απαλλαγούν από τα βάσανα που τους φορτώνει το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

Έχουν το θράσος να λένε ότι οι αφίσες και τα υλικά του Κόμματος βρομίζουν το  Περιστέρι, την ίδια ώρα που κάθε γωνιά την έχουν γεμίσει με διαφημίσεις και χορηγούς. Φτάνουν στο σημείο να λένε πως η αιτία για τις πλημμύρες είναι οι αφίσες του ΚΚΕ. Αυτό που βρομίζει τις ζωές μας καθημερινά είναι το σάπιο σύστημά τους, που μας καίει το καλοκαίρι και μας πνίγει με τις πρώτες βροχές το φθινόπωρο. Είναι το σύστημά τους που μας καταδικάζει στην εργασιακή ζούγκλα, τη νεολαία στη μισοζωή και στην ανασφάλεια, που κόβει το ρεύμα σε εργατικές λαϊκές οικογένειες, που αφήνει χιλιάδες παιδιά έξω από τους παιδικούς σταθμούς, που εμποδίζει την άμεση πρόσβαση στην υγεία.

Η αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν κρύβεται πίσω από τα κοινωνικά ιατρεία και παντοπωλεία, πίσω από φιλανθρωπίες του δήμου. Όσοι νοιάζονται για τα προβλήματα του λαού μπαίνουν μπροστά στην οργάνωση της πάλης και στη διεκδίκηση για τη ζωή που μας αξίζει, για την ανατροπή του συστήματος που τα γεννά.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία του Περιστερίου να δώσουν απάντηση σ’ αυτές τις πρακτικές συμμετέχοντας μαζικά στο Φεστιβάλ ΚΚΕ- ΚΝΕ που πραγματοποιείται στο Πάρκο Τρίτση στις 20-21-22 Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment