PeristeriNews.gr
Editorial

Το θέατρο του παραλόγου με το επίδομα των 534 ευρώ


Οι εργαζόμενοι έχουν χιλιάδες προβλήματα, οικονομικά και κοινωνικά και η Κυβέρνηση θα πρέπει να είναι λίγο πιο σοβαρή με τις εξαγγελίες της.

Αφού λοιπόν χιλιάδες εργαζόμενοι περίμεναν σήμερα το πολυπόθητο επίδομα των 534 ευρώ αφού βρίσκονται ακόμα σε αναστολή εργασίας μέχρι και την ώρα σύνταξης αυτού του άρθρου(19:10) οι λογαριασμοί τους παρέμεναν άδειοι.

Ένα πραγματικό θέατρο του παραλόγου αν σκεφτεί κανείς ότι όλο το προηγούμενο διάστημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και οι αρμόδιοι Υπουργοί τόνιζαν ότι η πληρωμές θα αρχίσουν στις 10 Ιουνίου.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά οι ιθύνοντες της πολιτικής σκηνής δεν σκέφτηκαν με το συμφέρον της κοινωνίας αλλά με κάτι άλλο. Αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που την τελευταία φορά πληρώθηκαν στις αρχές Μαρτίου και για πάνω από δύο μήνες δεν έχουν δει ευρώ στο λογαριασμό τους καταλαβαίνει ότι η μη πίστωση των χρημάτων και η καθυστέρηση, πέρα από κοροϊδία στο πρόσωπό τους αποτελεί και ένα κοινωνικό φαινόμενο της εποχής του κορωνοϊού.

Εταιρείες αδυνατούν να ενεργοποιήσουν τις συμβάσεις των εργαζομένων ή δεν το κάνουν εξεπιτούτου και όπως πάντα στη μέση βρίσκεται ο εργαζόμενος που δυστυχώς αναμένει λίγη σοβαρότητα και μερικά ευρώ από το κράτος για να ζήσει.

Και όπως φαίνεται θα πρέπει να περιμένει μέχρι την Παρασκευή γιατί διαρροές των Υπουργείων έδειξαν εκείνη ως τη μέρα πληρωμής ή μπορεί και τη Δευτέρα(ποιός ξέρει;).

Τα ενοίκια, οι λογαριασμοί και η αγορά τροφίμων μπορούν να περιμένουν δυο ολόκληρους μήνες ή μπαίνουν σε παύση;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment