PeristeriNews.gr
Editorial

Το θέατρο του παραλόγου με Βρούτση και αναστολές


Την ώρα που ο Υπουργός Εργασίας ρίχνει το φταίξιμο στους λογιστές, αρκετοί εργαζόμενοι σε αναστολή δεν έλαβαν την αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Από τις καταγγελίες προκύπτει ότι είναι αρκετοί οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε αναστολή από επιχείρηση που είναι κλειστή και δεν έχουν λάβει ακόμα τα 800 ευρώ του Νοεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι παρά το ότι έμειναν χωρίς δουλειά και χωρίς χρήματα οι υπάλληλοι του Υπουργείου Εργασίας δεν τους απαντούν και τα τηλέφωνα για να τους απαντήσουν επίσημα γιατί δεν πληρώθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεγαλύτερο πρόβλημα εμφανίζεται σε εργαζόμενους που τέθηκαν για πρώτη φορά σε αναστολή και έκαναν τις σωστές ενέργειες για να λάβουν το επίδομα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο σύστημα της ΕΡΓΑΝΗ που τους δείχνει να εργάζονται ενώ οι επιχειρήσεις που ανήκουν είναι κλειστές.

Μάλιστα ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή πως το λάθος που έχει γίνει είναι των λογιστών που έκαναν τις αιτήσεις.

Για μια ακόμα φορά πάντως αυτοί που βρίσκονται χωρίς δουλειά και χρήματα είναι οι εργαζόμενοι και παραμένει άγνωστο το πότε θα πληρωθούν ξανά.

Αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν παρόμοια προβλήματα και με τους εργαζόμενους σε πληττόμενες επιχειρήσεις που περιμένουν να πληρωθούν αυτή τη βδομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment