PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το ημερολόγιο του Τσοχατζόπουλου «καίει» τον ίδιο αλλά και ηχηρά ονόματα


Τη συνδρομή των κυπριακών αρχών για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών 9 προσώπων που σχετίζονται με την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου ζητούν οι ανακριτές.

Τη συνδρομή των κυπριακών αρχών για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών 9 προσώπων που σχετίζονται με την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου ζητούν οι ανακριτές, ενώ την ίδια στιγμή οι «σημειώσεις» του πρώην υπουργού πυροδοτούν εξελίξεις με την άσκηση νέων ποινικών διώξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έγγραφα που κατασχέθηκαν από το γραφείο του Ακη Τσοχατζόπουλου, στην οδό Κομνά Τράκα, άλλα και προσωπικές του σημειώσεις, όπως και το λεπτομερές ημερολόγιο που λέγεται ότι κρατούσε ο πρώην υπουργός, στο οποίο κατέγραφε επαφές, συνομιλίες και δραστηριότητές του.

Οι έρευνες των ειδικών ανακριτών κ. Μαλλή και Σταυρόπουλου, που χειρίζονται την ογκωδέστατη δικογραφία για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα TOR M1 και τα υποβρύχια, εστιάζονται στο ημερολόγιο του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και σε εννέα νέα πρόσωπα που -εκτός των ήδη κατηγορουμένων- φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος.

Από αύριο αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην πολύκροτη έρευνα, καθώς οι ανακριτές έχουν καλέσει τους συνηγόρους του πρώην υπουργού, της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, της κόρης του Αρετής Τσοχατζοπούλου αλλά και των υπόλοιπων συγκατηγορουμένων τους.

«Καρφώνει» ηχηρά ονόματα της πολιτικής το ημερολογίου του πρώην υπουργού

Δικαστικές πηγές εκτιμούν ως πολύ σοβαρό το περιεχόμενο των σημειώσεων του πρώην υπουργού και δεν απέκλειαν την πιθανότητα να σηματοδοτήσει νέο γύρο εξελίξεων με την άσκηση νέων ποινικών διώξεων σε καινούργια πρόσωπα ή να κληθούν για συμπληρωματική απολογία οι ήδη κατηγορούμενοι.

Κατά τις ίδιες πηγές, στις σημειώσεις του πρώην υπουργού που έχουν στα χέρια τους οι ειδικοί ανακριτές είναι καταγεγραμμένες σημαντικές πληροφορίες για ηχηρά ονόματα, που έπαιξαν ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου τα προηγούμενα χρόνια, ενώ φέρεται να σκιαγραφείται πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τη δράση των συνεργατών του κ. Τσοχατζόπουλου με στοιχεία τα οποία «δένουν» ακόμη περισσότερο τις υπάρχουσες κατηγορίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment