PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το ελληνικό Πάσχα του Τομ Χανκς


Πιο Έλληνας και από τους Έλληνες έχει γίνει πια ο Τομ Χανκς, καθώς φροντίζει να τηρεί τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας!

Πιο Ελληνας και από τους Ελληνες έχει γίνει πια ο Τομ Χανκς, καθώς φροντίζει να τηρεί τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας αλλά και να πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ. Μάλιστα αυτό το Πάσχα γλέντησε με την καρδιά του με τρόπο άκρως ελληνικό!

Ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν στο σπίτι γνωστού ομογενή και ο βραβευμένος ηθοποιός έδωσε ρεσιτάλ αποδεικνύοντας ότι έχει κάνει την Ελλάδα… τρόπο ζωής.

Τραγούδησε στα ελληνικά, χόρεψε καλαματιανό και τσάμικο, γλέντησε με μπουζούκι.

Ανάμεσα στους παρισταμένους ήταν πολλοί Ελληνες της διασποράς, η Κορίνα Τσοπέη, η Μελίνα Κανακαρίδης αλλά και η διάσημη κοσμοπολίτισσα Ντέλα Ρούνικ, που φρόντισε να απαθανατίσει το γλέντι αλλά και να το σχολιάσει στη σελίδα της στο Facebook.

Όπως ανέφερε ο Τομ Χανκς αποτέλεσε την «έκπληξη» του γλεντιού, καθώς η γυναίκα του «τον έκανε πιο χριστιανό από εμάς».

Αποκάλυψε δε ότι τη Μ. Παρασκευή ο Τομ Χανκς κρατούσε τον Επιτάφιο κατά την περιφορά του, ενώ εξήγησε ότι πίσω από όλα αυτά δεν κρύβεται τόσο η γυναίκα του, όσο η πεθερά του κυρία Ντόροθυ, μία «γνήσια Ελληνίδα μάνα της ξενιτιάς!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment