PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Άλσος Περιστερίου γέμισε Harley-Davidson


Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει για μια ακόμα χρονιά το Bike Show 2018 με εκατοντάδες μηχανές Harley-Davidson να έχουν κατακλύσει το Άλσος Περιστερίου.

Το ενδιαφέρον για τις συγκεκριμένες μηχανές είναι μεγάλο και από την έναρξη της έκθεσης σήμερα οι επισκέψεις κόσμου στο Άλσος της πόλης μας έχουν αυξηθεί θεαματικά για χάρη των χαρλεάδων.

Στην έκθεση συμμετέχουν ξεχωριστά περίπτερα: Harley Davidson Customizing, Bazaar, Shows, Happenings, Tattoos, Games!!! Έκθεση Κλασικών Μοτοσυκλετών Bazaarr ρούχων, ανταλλακτικών και μεταχειρισμένων μηχανών Harley Davidson.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, το απόγευμα στις μοτοσυκλέτες θα γίνει δυναμομέτρηση ώστε να μετρήσουν τα “άλογα”, με την πολύτιμη βοήθεια του “Custom Harley Specialist” και το βράδυ, ώρα  20:00, Live music με τους θρυλικούς 2002 GR!

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, ώρα 14:00, καλλιστεία μοτοσυκλετών Harley Davidson.

Θα υπάρχουν κατηγορίες και βραβεύσεις!

Φέτος τα μέλη του Harley Davidson Club Hellas (HDCH) στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου. Κατά την προσέλευση όλοι μπορούν να φέρουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα πάνε σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment