PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τούρκος υπήκοος το θύμα της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι


Ανατρέπονται τα έως τώρα δεδομένα για την εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια στο Περιστέρι, αφού από την ανάλυση των βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκύπτει ότι ο δολοφόνος δεν είναι αυτός που καθόταν μαζί με το θύμα, αλλά τρίτο πρόσωπο, που πήγε στο κατάστημα, αντάλλαξε ελάχιστες κουβέντες με το θύμα και στη συνέχεια τον πυροβόλησε και συνέχισε να τον χτυπά με το όπλο του στο κεφάλι.

Όπως προέκυψε, το θύμα, είναι Τούρκος υπήκοος, κουρδικής καταγωγής που είχε σημανθεί στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και είναι γεννημένος το 1994.

Τα νέα στοιχεία τρέπουν σε νέα μονοπάτια την έρευνα που έως τώρα κατευθυνόταν στην εκδοχή των προσωπικών διαφορών ως προς τα κίνητρα του δολοφόνου.

Στα ίχνη του δολοφόνου η ΕΛΑΣ

Το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών βρίσκεται «πολύ κοντά» στην ταυτοποίηση του δολοφόνου στην καφετέρια.

Όπως προκύπτει τόσο από τα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο δολοφόνος έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του.

Ήταν σε τέτοια έξαλλη κατάσταση που του έπεσε ο γεμιστήρας του πιστολιού και τότε άρχισε να χτυπά τον τραυματισμένο βαριά στόχο του με το όπλο στο κεφάλι!

Μάλιστα, οι έντρομοι θαμώνες που είχαν δει αυτή την αγριότητα να εξελίσσεται μπροστά τους άκουσαν τον δολοφόνο να λέει στο θύμα του: «Πάρτα ρε π….».

Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα σε τέτοιο βαθμό που εκείνος δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα στο τραπέζι μπροστά του, αιμόφυρτος.

Ο γεμιστήρας του όπλου βρέθηκε κάτω από το τραπέζι και εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας, απ΄όπου αναμένονται σημαντικά στοιχεία DNA.

Ο δράστης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΑΣ, φέρεται να έχει απομακρυνθεί από το μαγαζί με τα πόδια, προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment