PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τουρκία: 106 νεκροί σε μία ημέρα


Στους 106 ανέρχονται οι άνθρωποι που πέθαναν από τον νέο κορωνοϊό στην Τουρκία το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ενώ την ίδια ώρα καταγράφηκαν άλλα 2.861 κρούσματα της ασθένειας Covid-19 στη χώρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Σε δηλώσεις του το Σάββατο ο Τούρκος υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, ανακοίνωσε ότι 106 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο, με το συνολικό αριθμό θανάτων να ανέρχεται σε 2.706 από την αρχή της επιδημίας.

Επίσης είπε ότι ο συνολικός αριθμός ασθενών που υποβάλλονται σε εντατική θεραπεία είναι 1.782, ενώ ο συνολικός αριθμός διασωληνωμένων ασθενών έφτασε τους 900 και ο συνολικός αριθμός ασθενών που θεραπεύθηκαν τις 25.582.

Επίσης είπε ότι από τα 38.308 δοκιμαστικά τεστ για κορωνοϊό που έγιναν το τελευταίο 24ωρο τα 2.861 ήταν θετικά. Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Τούρκος υπουργός, 3.845 ασθενείς με κορωνοϊό ανάρρωσαν ενώ ο συνολικός αριθμός των αποθεραπευθέντων είναι 25.582

Ο Τούρκος υπουργός Υγείας σε μήνυμά του στο Twitter επεσήμανε ότι «το τελευταίο 24ωρο, 3.845 ασθενείς πήραν εξιτήριο, και υπήρξαν 2.861 νέα κρούσματα. Ο αριθμός εκείνων που πήραν εξιτήριο ήταν κατά 984 μεγαλύτερος από τους νέους ασθενείς και ο αριθμός των θετικών τεστ έχει μειωθεί».

Η Τουρκία σχεδιάζει να αρχίσει τη χαλάρωση των αυστηρών μέτρων λόγω του κορωνοϊού μετά το τέλος του Ραμαζανιού, στα τέλη Μαΐου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment