PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τοποθέτηση φαναριών στο Περιστέρι – Τα δυο επικίνδυνα σημεία (photos)


Στην τοποθέτηση φαναριών στο Περιστέρι προχωρούν υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής σε δυο επικίνδυνα σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υπάρξει αίτημα για την τοποθέτηση φαναριών στο Περιστέρι σε αρκετά σημεία εδώ και πάρα πολύ καιρό από την προηγούμενη θητεία αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον.

Εδώ και μερικές μέρες σε δυο πολύ επικίνδυνα σημεία της πόλης έχουν τοποθετηθεί ήδη οι μεταλλικοί στύλοι και τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν και οι φωτεινοί σηματοδότες ώστε να προσφέρουν ασφάλεια.

Το πρώτο σημείο είναι στην περιοχή του Μπουρναζίου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Σολωμού, ένα σημείο που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους οδηγούς.

Κύπρου και Σολωμού

Ομοίως σε τοποθέτηση φαναριών προχωρούν και στην περιοχή της Κηπούπολης στον κεντρικό δρόμο της Κηπουπόλεως λίγο πριν τη συμβολή της με τη Σικάγου.

Κυρίως τις βραδινές ώρες οι οδηγοί αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες στο σημείο ενώ μέσα στην καραντίνα είχαμε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στην οδό Σικάγου.

Με αυτές τις δυο παρεμβάσεις θα ενισχυθεί η οδική ασφάλεια ενώ αναμένεται να υπάρξουν και άλλες παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Αττικής το επόμενο διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment