PeristeriNews.gr
Καιρός

Τοπικές βροχές


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορείων διευθύνσεων, στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και στα ανατολικά νοτίων διευθύνσεων, στο Αιγαίο 7 με 8, που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Παγετός κατά τόπους στα βορειοδυτικά τη νύχτα.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4, βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και από το απόγευμα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και στην κεντρική Μακεδονία το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 12 βαθμούς Κέλσιου. Στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα και από τα βόρεια σε βόρειους βορειοδυτικούς ενισχυόμενοι σε 8 μποφόρ στο Ιόνιο.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 15 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στις Κυκλάδες τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κέλσιου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χωράς και της Εύβοιας, στα ορεινά της Κρήτης καθώς και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας της Θράκης και στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Τη νύχτα θα χιονίσει και σε περιοχές της κεντρικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα ανατολικά και τα νότια.

Άνεμοι: Στα νοτιοανατολικά νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και βαθμιαία στο Αιγαίο 9 και τοπικά 10 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε αισθητή πτώση από τα βόρεια. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κυρίως ηλιοφάνεια και σύννεφα

Peristeri News

Νεφώσεις με τοπικές βροχές

Peristeri News

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

Peristeri News

Leave a Comment