PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Τομ Χανκς: Οι κινηματογραφικές αίθουσες θα επιβιώσουν


Ο Τομ Χανκς δεν έχει καμία αμφιβολία ότι οι κινηματογραφικές αίθουσες θα επιβιώσουν μετά την πανδημία.

Ο διάσημος ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο Collider, στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας «News of the World», μίλησε για την αλλαγή που επήλθε στην κινηματογραφική βιομηχανία από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, καθώς πολλές ταινίες κυκλοφόρησαν σε υπηρεσίες streaming.

«Είναι μια αλλαγή που ερχόταν εδώ και καιρό», είπε ο Τομ Χανκς, καθώς ήδη πολλοί θεατές παρακολουθούσαν ταινίες από το σπίτι τους, χάρη στις υπηρεσίες streaming.

«Θα συνεχίσουν να υπάρχουν κινηματογραφικές αίθουσες; Φυσικά!», δήλωσε και εμφανίστηκε πεπεισμένος πως «οι ιδιοκτήτες των αιθουσών, όταν πάλι αυτές ανοίξουν, θα διαλέξουν ποιες ταινίες θα προβάλλουν».

Ο Χανκς ανέλυσε περαιτέρω αυτό το σημείο, λέγοντας ότι πιστεύει ότι οι «σκοτεινές αίθουσες» θα εξακολουθήσουν να είναι η επιλογή για μεγάλα οικονομικά franchise, όπως το Marvel Universe: «Τα μεγάλα franchise, οι μεγάλες ταινίες των στούντιο θα κυριαρχήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες».

Ο Χανκς θεωρεί ότι οι ταινίες franchise δημιουργούνται συνήθως με γνώμονα τη μεγάλη οθόνη, ενώ πολλές μικρότερες ταινίες μαθαίνουν να προσαρμόζονται στην παραγωγή για πλατφόρμες ροής. «Σίγουρα χάνει τη δυναμική της μια ταινία franchise που προορίζεται για την κινηματογραφική αίθουσα, στην οθόνη μιας τηλεόρασης ή ενός υπολογιστή», δήλωσε.

Το News of the World είναι μια δραματική ταινία γουέστερν, του Αμερικανού σκηνοθέτη Πολ Γκρίνγκρας, και ακολουθεί έναν βετεράνο του Εμφυλίου Πολέμου (Τομ Χανκς) που πρέπει να επιστρέψει ένα νεαρό κορίτσι (Έλενα Ζένγκελ), το οποίο είχαν αρπάξει ιθαγενείς ως βρέφος στην τελευταία της οικογένεια.

Ο Γκρίνγκρας, που έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες του Τζέισον Μπορν, είχε ξανασυνεργαστεί με τον Χανκς στο Captain Phillips.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment