PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον βοηθούν να βρεθεί το εμβόλιο του κορωνοϊού


Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ήταν από τους πρώτους διάσημους του πλανήτη που προσβλήθηκαν από τον φονικό κορωνοϊό.

Το ζευγάρι των ηθοποιών που έδωσε μάχη με τον Covid-19 ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι προσφέρει πλάσμα αίματος για να βοηθήσει τους επιστήμονες να βρουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Τον περασμένο Μάρτιο η Ρίτα και ο Τομ βρέθηκαν θετικοί στο ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο της Αυστραλίας. Έχοντας ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία τους βρίσκονται στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

O Χανκς σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του προσφέρθηκαν εθελοντικά για να δώσουν πλάσμα αίματος.

«Πολλές είναι οι ερωτήσεις για το τι κάνουμε τώρα; Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε; Ναι. Στην πραγματικότητα, μόλις ανακαλύψαμε ότι έχουμε τα αντισώματα. Δεν μας πλησίασε κανείς, μόνοι μας είπαμε: “Θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα;”», είπε ο ηθοποιός.

Ο Χανκς μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τη στιγμή που αυτός και η σύζυγός του δώρισαν το πλάσμα και το αίμα τους. «Εδώ είναι η σακούλα πλάσματος της περασμένης εβδομάδας. Τέτοια τσάντα! Μετά τη γραφειοκρατία, είναι τόσο εύκολο να πάρεις έναν υπνάκο».

Χαριτολογώντας και με το χιούμορ που τον διαρκίνει ο ηθοποιός είπε πώς έχει έτοιμο το όνομα του εμβολίου αν αυτό προκύψει από το δικό του πλάσμα αίματος. «Στην πραγματικότητα θα το δίνουμε σε μέρη που πιστεύουμε πώς θα λειτουργήσει και θα ήθελα να ονομαστεί “Hank-ccine”», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment