PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι


Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 27 κατηγορουμένων που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, με έδρα γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Στην απολογία της γνωστή ηθοποιός, που είχε μερίδιο στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. «Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του» υποστήριξε.

Κατά τη σύντομη απολογία της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αναφέρθηκε στο συμμέτοχο του μαγαζιού με καταγωγή από τον Καζακστάν, κάνοντας λόγο για ένα καλόκαρδο άνθρωπο. «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πραγμα» υποστήριξε η κατηγορούμενη προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα.

Υποστήριξε ακόμη ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή τον γιο της, που επίσης είναι κατηγορούμενος, για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν. «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε και επανέλαβε πως ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος». «Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα» συνέχισε.

Νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο γιός της ηθοποιού, ο οποίος επίσης δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας» επεσήμανε, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στο γνωστό παρουσιαστή Θ. Γ. που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας αθώος. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει καποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» εξήγησε.

Κατά τη συμπληρωματική απολογία του ο μέτοχος του εστιατορίου και φερόμενος ως εγκέφαλος, αναφέρθηκε σε συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Μεταξύ των συνομιλητών ήταν και άλλη γνωστή ηθοποιός, επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση, η οποία δεν βρισκόταν στο δικαστήριο. Όπως είπε, η συνομιλία που είχε μαζί της ήταν «κέρασμα». «Κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και “ήπιαμε” παρέα», είπε, με τον  συνήγορο της ηθοποιού να υποστηρίζει πως η ίδια είναι περιστασιακός χρήστης και οι αναφορές στις τηλεφωνικές συνομιλίες έχουν να κάνουν για ιδία χρήση.

Κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειονότητά τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους. Το δικαστήριο διέκοψε για τις 21 Μαρτίου, οπότε και η εισαγγελέας της έδρας θα προτείνει επί της ενοχής ή μη τών κατηγορουμενων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment