PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τι συνέβη τελικά στο αδιανόητο φονικό των Αγίων Αναργύρων


Δεν χωράει ανθρώπινος νους την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου, στους Αγίους Αναργύρους.

47χρονος αστυνομικός εν ενεργεία, πήρε το υπηρεσιακό του όπλο και σκότωσε με τρεις σφαίρες τη 49χρονη σύζυγό του, με δύο την 70χρονη πεθερά του, με μία το 3χρονο κοριτσάκι του που κοιμόταν στο κρεβατάκι του και στη συνέχεια έδωσε τέλος και στη δική του ζωή…

Συγγενείς και γείτονες δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη και ο αστυνομικός σκόρπισε το θάνατο στο τριώροφο σπίτι της οδού Ευρυπίδου, στη περιοχή Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, συγγενείς, γείτονες και συνέδελφοι του δράστη και αυτόχειρα Αρχιφύλακα Χρήστου Ζαπαντιώτη, ο οποίος υπηρετούσε στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ως αποσπασμένος από τη Βουλή, αλλά και της συζύγου του, ιατρού Ρευματολόγου στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ General, συγκλονίστηκαν, καθώς ο δράστης έδινε την εικόνα ενός φιλήσυχου ανθρώπου που δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην υπηρεσία του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανή αιτία της φρικτής δολοφονίας, ήταν κληρονομικές διαφορές. Ο 47χρονος αστυνομικός ήθελε να φύγει η πεθερά του από τον πρώτο όροφο (το ζευγάρι διέμενε στον δεύτερο όροφο της ίδιου κτιρίου) και να το κάνουν ιατρείο για την σύζυγό του. Φαίνεται ότι σε αυτό δεν συμφωνούσαν μαζί του, ούτε η πεθερά, ούτε η σύζυγος, πράγμα που πιθανότητα είχε “ανάψει το φιτίλι της οργής”…

Γείτονες, που μίλησαν στο PeristeriNews.gr, είπαν ότι επρόκειτο για μια ήσυχη και εργατική οικογένεια, που δεν θα τους περνούσε ποτέ από το μυαλό, ότι θα είχε αυτό το τραγικό τέλος… και μάλιστα ότι την αδιανόητη αυτή “πράξη του τέλους” θα την εκτελούσε ο ίδιος ο πατέρας με τα χέρια του…

Την δολοφονημένη οικογένεια, αλλά και τον αυτόχειρα, βρήκε νεκρούς μέσα σε λίμνη αίματος, συγγενής, ο οποίος σε κατάσταση σοκ και συγκλονισμένος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία συνεχίζει μέχρι και αυτή την ώρα τις αιτίες του τριπλού φονικού.

Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος Αρχιφύλακας -όπως αναφέρουν πληροφορίες- είχε περάσει πρόσφατα από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΛ.ΑΣ., χωρίς να διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment