PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τι κατέστρεψε το Γιώργο Γεωργίου


Ο Γιώργος Γεωργίου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε βραδινή εκπομπή και μίλησε για πολύ προσωπικές του στιγμές.

Ο οικοδεσπότης του «Καφενείου των φιλάθλων» μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, αποκάλυψε γιατί χώρισε και με τις δύο και εξήγησε πώς βρέθηκε από ιατρικός επισκέπτης να γίνεται αθλητικογράφος.

«Πριν ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία ήμουν ιατρικός επισκέπτης. Έβγαζα 80.000 δραχμές το μήνα τότε, το ’80. Ο πρώτος μου μισθός ως δημοσιογράφος στον Φίλαθλο ήταν 3.000 δραχμές», είπε χαρακτηριστικά.

Οι γυναίκες της ζωής του

«Η πρώτη μου σύζυγος είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Γιανγκ. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε σεξουαλικό δέσιμο από την πρώτη στιγμή.

»Χωρίσαμε γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο. Συνειδητοποίησα ότι από τον τζόγο καταστράφηκε μια οικογένεια και δεν έπαιξα ξανά. Με τη δεύτερη γυναίκα μου τα βρήκαμε, όταν ήταν 19 ετών κι εγώ 43. Με τη δεύτερη σύζυγό μου χωρίσαμε γιατί έμαθε ότι τα είχα ξαναβρεί με την πρώτη».

Συγκλονιστική εξομολόγηση για τον αργό θάνατο του γιου του

Ο δημοσιογράφος μίλησε έντονα συγκινημένος για τον γιο του, αλλά και για τον Γολγοθά που έζησε τόσο το παιδί του, όσο κι εκείνος και η γυναίκα του, βλέποντας τον γιο τους να παραδίδεται σε μια σπάνια παραλυτική ασθένεια.

Περιέγραψε πώς μέσα σε μια νύχτα άσπρισαν τα μαλλιά του κι έχασε τα δόντια του, μετά την ανακοίνωση των γιατρών για το τι επρόκειτο να αντιμετωπίσει ο 11χρονος τότε γιος του.

«Ο γιος μου έφυγε από τη ζωή εξαιτίας μιας σπάνιας νόσου. Όταν η πρώτη μου γυναίκα έμαθε ότι η ασθένεια του γιου μας δεν έχει επιστροφή, πήγε να αυτοκτονήσει. Σηκώθηκα το πρωί, είδα τα μαλλιά μου άσπρα, έτρωγα ψίχα ψωμί και έσπαγαν τα δόντια μου, από τη στεναχώρια. Η μεγάλη πληγή για μένα ξέρεις ποια ήταν; Τον κοίταζα κι έλεγα… τι αισθάνεται αυτό το παιδί μέσα του. Δεν τον ρώτησα ποτέ. Ούτε αυτός μου το είπε, αλλά καταλάβαινα τι ψυχολογικά είχε μέσα του.

»Η πρώην σύζυγός μου ήταν ηρωίδα, ζούσε επί 15 χρόνια έναν Γολγοθά. Είχα πάει στο νοσοκομείο κι έκανα εγχείρηση προστάτη. Είχα τους ορούς, τα ράμματα… Με πήρε η Μαρία, Σάββατο βράδυ, και μου είπε ότι το παιδί είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι στο νοσοκομείο.

»Τη Δευτέρα το πρωί, βγάζω τους ορούς μόνος μου, λέω στον γιατρό να μου κόψει τα ράμματα κι έφυγα και πήγα στο Τζάνειο, ήταν στην εντατική. Στις 5 το απόγευμα μου λέει ο γιατρός “δεν είναι θέμα ημερών, είναι θέμα ωρών πια”, στις 8 παρά 20 πέθανε. Πήγα στις 5, ήταν σε κώμα, απλά τον είδα και 8 παρά 20 πέθανε.

»Έξι μήνες μετά το θάνατο του γιου μου έπαθα ανακοπή. Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο το πρώτο πρόσωπο που είδα ήταν της κόρης μου που με παρακαλούσε να μην πεθάνω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεωργίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment