PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς θα εξασθενήσουν οι βροχές και οι καταιγίδες και ο υδράργυρος θα πάρει την ανιούσα.

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς θα εξασθενήσουν οι βροχές και οι καταιγίδες και ο υδράργυρος θα πάρει την ανιούσα.

Το Σάββατο στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων, αλλά ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στην Πελοπόννησο και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 τοπικά 5 μποφορ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Τη Δευτέρα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφορ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment