PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τι ισχύει για τον Ατρόμητο και το θέμα της Επιτροπής Δεοντολογίας


Ακόμα «ταλαιπωρεί» τον Ατρόμητο η περίφημη υπόθεση για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» το 2015 και ακόμα ένα επεισόδιο αναμένεται να εκτυλιχθεί στο άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα, η περιστεριώτικη ΠΑΕ αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και συγκεκριμένα οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος, σε μια εξέλιξη που μάλλον κρίνεται ως φυσιολογική, από τη στιγμή που η υπόθεση δεν έχει κλείσει σε νομικό και πειθαρχικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μια υπόθεση που έχει ενταχθεί στον φάκελο της «Συμμορίας», αλλά όχι κάποιων απομαγνητοφωνήσεων, αφού εκεί δεν είχε προκύψει ούτε αναφορά για τον Ατρόμητο. Αντίθετα, οι Περιστεριώτες έχουν μπλέξει λόγω των καταγγελιών που είχε κάνει στο παρελθόν ο Τάκης Φύσσας, ότι η διοίκηση είχε ασκήσει πιέσεις στον τότε προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Παρ’ όλα αυτά, στον Ατρόμητο δεν προκύπτει κάποια ανησυχία για την εξέλιξη της υπόθεσης, αφού θεωρούν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη για όσα έχει ισχυριστεί ο παλαίμαχος αθλητής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment