PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τι απομένει για το deal Ατρόμητου-Κάναντι


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς με τον Απόλλωνα και φυσικά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και αν είναι δυνατόν με αρκετά γκολ, καθώς το σενάριο των ισοβαθμιών σε όλους τους τομείς με τον Άρη για τη μάχη της 4ης θέσης είναι πάντα ανοιχτό.

Ωστόσο, την ίδια ώρα εξελίσσονται κανονικά και οι συζητήσεις με τον Νταμίρ Κάναντι για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Σε αντίθεση με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, αυτή τη στιγμή ο Ατρόμητος με την πλευρά του Αυστριακού τεχνικού δεν έχουν συμφωνήσει στο 100%, ούτε φυσικά έχουν δώσει τα χέρια…

Αυτά που ισχύουν είναι τα εξής:

1. Και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

2. Έχουν συμφωνήσει για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Συζητήσεις έχουν γίνει και για παίκτες που είναι να μείνουν/φύγουν, για θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, ενώ έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις ακόμα και για το τακτικό πλάνο του νέου Ατρόμητου, με τον Αυστριακό να δείχνει εμπράκτως ότι λειτουργεί και δουλεύει ως προπονητής της ομάδας και για τη νέα σεζόν.

3. Δεν τίθεται θέμα οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως πέρυσι πήρε αύξηση στις αποδοχές του, το ίδιο θα συμβεί και φέτος εφόσον ο Κάναντι πει το «ναι», ενώ ο ίδιος ο προπονητής ποτέ δεν μπήκε σε «κρίσιμες» διαπραγματεύσεις για τον μισθό του. Ξέρει τα δεδομένα και με αυτά δουλεύει περίπου δύο χρόνια και είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

4. Δεν τίθεται θέμα διαφωνίας στο μπάτζετ. Επίσης, ο Νταμίρ Κάναντι ξέρει τα δεδομένα κάτω από τα οποία δουλεύει ο Ατρόμητος και δεν έχει ενστάσεις.

Θα αναρωτηθεί κανείς, λοιπόν, τι απομένει για να επιτευχθεί η συμφωνία…

Η κρίσιμη παράμετρος που θα κρίνει τη συνεργασία των δύο πλευρών είναι η ρήτρα που θα υπάρχει στο συμβόλαιο του Νταμίρ Κάναντι, κάτι που έχει αποδεχθεί ήδη ο Ατρόμητος και μένει να φανεί ποιο θα είναι το ύψος της, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η χρονική διάρκεια που θα έχει ισχύ αυτή η ρήτρα, δηλαδή μέχρι πότε θα μπορεί μια ομάδα να καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό για να αποσπάσει την υπογραφή του Αυστριακού.

Εξελίξεις αναμένονται σίγουρα μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Απρίλιου, ίσως και μέχρι τις 15 του τρέχοντος μήνα, αλλά όχι περισσότερο, αφού ο Ατρόμητος θέλει να καταστρώνει ήδη το πλάνο της επόμενης μέρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment