PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Τι απασχόλησε το κρατικό Ιαπωνικό κανάλι στο Περιστέρι (video)


Συνέντευξη στο φακό του PeristeriNews.gr παραχώρησε ο Ιάπωνας δημοσιογράφος Daisuke Koyama, ο οποίος μας μίλησε για την αποστολή του καναλιού «ΝΗΚ» στην Ελλάδα.

Ο κ. Koyama έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου αναφέρθηκε στους λόγους που το κρατικό Ιαπωνικό κανάλι βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι. Ο κύριος λόγος της παρουσίας τους στη χώρα μας δεν ήταν άλλος από την τραγική κατάσταση που βρίσκεται οικονομικά και κοινωνικά.

Όπως ανέφερε ο Ιάπωνας δημοσιογράφος υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την Ελλάδα και κυρίως για το τρίτο μνημόνιο που πήραμε πριν από μερικούς μήνες.

Με τον Daisuke συναντηθήκαμε στα κοινωνικά φροντιστήρια του Δήμου Περιστερίου όπου και μας έδωσε την συνέντευξη. Μιλώντας για τις κοινωνικές δράσεις της πόλης μας τόνισε πως έχουν πάρει μεγάλη έκταση και είναι ιδιαίτερα άξιο αναφοράς πως συμμετέχουν σε αυτές άνθρωποι του Δήμου, μέχρι και ο Αντιδήμαρχος (αναφερόμενος στον επιστημονικό συντονιστή των κοινωνικών δράσεων Γιώργο Βαθιώτη).

Από την πλευρά του ο κ. Βαθιώτης ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναδεικνύονται οι κοινωνικές δράσεις του Περιστερίου μέσα από τα εθνικά δίκτυα ενημέρωσης άλλων χωρών.

Όπως σημείωσε η Αλληλεγγύη χρειάζεται θεσμικό ρόλο για να προχωρήσουμε πλέον στην Ελλάδα του αύριο.

vathiotis_koyama
Στιγμιότυπο από την συνέντευξη στους Daisuke Koyama και Γιώργο Βαθιώτη

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment