PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Την Τρίτη η απόφαση για τις κινητοποιήσεις στην ΕΘΕΛ


Χωρίς να ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Χωρίς να ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ με αντικείμενο την πορεία των κινητοποιήσεων του κλάδου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας που προωθεί η κυβέρνηση.

Εν μέσω μικροεντάσεων πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση, διατυπώθηκαν διάφορες προτάσεις, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία.

Έτσι την Τρίτη συνεδριάζει πάλι το ΔΣ του συνδικάτου για τη λήψη οριστικής απόφασης.

Πάντως η τάση που επικρατεί – σύμφωνα με πληροφορίες -είναι για 24ωρη απεργία την Τετάρτη, ημέρα της Πανελλαδικής κινητοποίησης που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Την ίδια μέρα σε απεργία προσανατολίζονται και οι εργαζόμενοι στο Μετρό, οι οποίοι, πάντως, δέχονται προτάσεις από συνδικαλιστικές οργανώσεις να λειτουργήσουν κάποιες ώρες το Μετρό, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας για να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται οι εργαζόμενοι να μετατρέψουν την απεργία σε στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Ελεύθερος ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment