PeristeriNews.gr
Οικονομία

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου απεργιακό τσουνάμι


Ρολά θα κατεβάσει τόσο ο δημόσιος όσο και ιδιωτικός τομέας αύριο Τετάρτη λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Ρολά θα κατεβάσει τόσο ο δημόσιος όσο και ιδιωτικός τομέας αύριο Τετάρτη λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη (15/6), αντιδρώντας στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Το κέντρο αναμένεται να είναι κυριολεκτικά άβατο καθώς εκτός των απεργιών που έχουν προαναγγελθεί, οι «Αγανακτισμένοι» ήδη έχουν δώσει ραντεβού στις 7 το πρωί της Τετάρτης.

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 11.00 στο Πεδίον του Άρεως, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Ομόνοια προγραμματίζει το ΠΑΜΕ. Μισή ώρα μετά (στις 10.30) δίνουν ραντεβού έξω από τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Πλατεία Καραϊσκάκη οι εργαζόμενοι των ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Όσον αφορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ όσον αφορά τις αστικές συγκοινωνίες οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται σε στάσεις εργασίας προκειμένου να διευκολύνουν όσους θέλουν να μεταβούν στο κέντρο και να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας με 24ώρη απεργία, οι τραπεζικοί υπάλληλοι αλλά και οι έμποροι (επιχειρήσεις και καταστήματα θα μείνουν κλειστά από τις 12:00 έως τις 15:00), ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ.

Με 24ωρη απεργία συμμετέχουν, τέλος, στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Στουρνάρας: Αν δεν ήταν το 2015 η Τράπεζα της Ελλάδος, η χώρα ίσως να είχε βγει από την ευρωζώνη

Peristeri News

Στο 10,4% η ανεργία τον Ιανουάριο

Peristeri News

Στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα, στο 2,6% στην Ευρωζώνη το Φεβρουάριο

Peristeri News

Leave a Comment