PeristeriNews.gr
Πολιτική

Την παραίτησή του έθεσε στη διάθεση του Π. Καμμένου ο Π. Σγουρίδης


Την παραίτησή του στη διάθεση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου έθεσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, η παραίτηση του κ. Σγουρίδη από αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έγινε δεκτή από τον κ. Καμμένο.

Όπως έγινε γνωστό από τον κ. Σγουρίδη, «μετά από μία απάντηση που έδωσα σε ένα υποτιθέμενο σενάριο, για να μη δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση και στον Πάνο Καμμένο, έθεσα την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, στη διάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ».

Νωρίτερα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο κ. Σγουρίδης είπε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ενδέχεται να καθυστερήσει να έρθει προς κύρωση στη Βουλή, καθώς «μπορεί να συμβούν γεγονότα».

«Ένα θερμό επεισόδιο» υπέθεσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6 FM». «Το απεύχομαι, δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο, αλλά όλα μπορούν να συμβούν» έσπευσε να προσθέσει.

Στο ίδιο πλαίσιο, εξήγησε ότι «το πότε θα εισαχθεί η Συμφωνία των Πρεσπών έχει ένα δρόμο». «Δεν ξέρω τι γεγονότα μπορεί να υπάρξουν. Μπορεί να υπάρξουν γεγονότα απρόβλεπτα και η συμφωνία να μην έρθει ποτέ στο κοινοβούλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με την εγχώρια πολιτική σκηνή» εξήγησε.

Μετά από τα σχόλια του κ. Σγουρίδη, ακολούθησε δήλωση -μέσω Twitter- του κ. Καμμένου, ο οποίος ανέφερε: «Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα».

Ο υπουργός Άμυνας τόνισε πως η Ελλάδα είναι η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής, σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. «Καλή πρωτοχρονιά», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος στην ανάρτησή του στο Twitter.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment