PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Την ερωμένη του Fidel Castro θα υποδυθεί η Jennifer Lawrence


H Αμερικανίδα Jennifer Lawrence θα υποδυθεί την Marita Lorenz, ερωμένη του Fidel Castro, στην ταινία με τίτλο «Marita», η οποία θα βασίζεται στην ζωή της Lorenz.

Η 26χρονη ηθοποιός, η οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ το 2013 για την ερμηνεία της στην ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας», ετοιμάζεται να παρουσιάσει την αληθινή ιστορία μιας ακόμη αμφιλεγόμενης προσωπικότητας. Η Marita Lorenz στρατολογήθηκε από τη CIA προκειμένου να δολοφονήσει τον Κουβανό ηγέτη.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η Sony, η οποία – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – θα πραγματοποιήσει τα γυρίσματα στην Κούβα. Το σενάριο θα υπογράψει ο Eric Warren Singer (American Hustle), ενώ – μέχρι στιγμής – ο σκηνοθέτης δεν έχει βρεθεί.

Η Lawrence, υποψήφια φέτος για Όσκαρ στην κατηγορία Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Joy», θα υποδυθεί τη Marita, που στα 19 της χρόνια (το 1959) ερωτεύτηκε με πάθος τον Fidel Castro και τον μίσησε βαθιά όταν της ζήτησε να κάνει έκτρωση, ενώ βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ένα χρόνο μετά, το 1960 στρατολογήθηκε από τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες για να τον δολοφονήσει.

marita-lorenz

Η Marita θα επισκεπτόταν τον Castro για ένα ρομαντικό διήμερο και θα έριχνε δηλητήριο στο ποτό του. Όταν είδε τον Κουβανό ηγέτη μπροστά της αποφάσισε ότι δε θα έφερνε εις πέρας την αποστολή. Τον αγαπούσε ακόμα. Πέταξε τα χάπια στα σκουπίδια και πέρασε άλλη μία ερωτική νύχτα μαζί του. Γύρισε στην Αμερική, όπου την περίμεναν έξαλλοι οι ανώτεροί της: «Υπέροχα», της είπαν, «τώρα θα πρέπει να κηρύξουμε πόλεμο στον Castro».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment