PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Την αγάπη του έδειξε ο Ατρόμητος στο Χαμόγελο του Παιδιού


Το «Χαμόγελο του παιδιού» ανήκει εδώ και πολλά χρόνια στην οικογένεια του Ατρόμητου και για μια ακόμα χρονιά, η ομάδα της πόλης μας βρέθηκε στο σπίτι του Περιστερίου όπου έδωσε χαρά, αγάπη και ελπίδα στα μικρά παιδιά.

Το απόγευμα της Τρίτης αντιπροσωπεία του Ατρόμητου που αποτελούταν από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Γαλαριώτη, τον υπεύθυνο οικονομικού τμήματος Κυριάκο Μαρφαντά και τους ποδοσφαιριστές Χαβιέ Ούμπιντες, Κυριάκο Κιβρακίδη και Σπύρο Νάτσο επισκέφθηκαν το σπίτι και πέρασαν αρκετή ώρα με τα παιδιά του Χαμόγελου.

Ο Ατρόμητος υποστηρίζει σε συχνή βάση το σπίτι του Χαμόγελου στο Περιστέρι, με την εορταστική επίσκεψη των Χριστουγέννων να αποτελεί μια επιπρόσθετη πράξη αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι της ομάδας μοίρασαν πολλά δώρα και έπαιξαν με τα παιδιά απολαμβάνοντας την επίσκεψη τους.

Σε μια σύντομη δήλωσή της, η κα. Κοξένογλου τόνισε: «Η ομάδα μας δεν σταματά να υποστηρίζει δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα όπου αυτό είναι αναγκαίο. Δεν θεωρούμε ότι αποτελούμε μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα και γι’ αυτό το λόγο θέλουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τις κοινωνικές ανάγκες οργανισμών και ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για μια ακόμη φορά. Το «Χαμόγελο» είναι σαν οικογένεια για εμάς. Η χαρά του να βλέπεις αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν και να προοδεύουν ζώντας μέσα σε εξαιρετικό περιβάλλον με πολύ φροντίδα και αγάπη είναι η επιβράβευση της βοήθειας μας».

Η επίσκεψη του Ατρόμητου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύθηκε από τους χορηγούς της ομάδας, το Zakcret sports, τα Public, το Bread Factory και τη NIKE.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment