PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με βουτιά σε κέρδη 3,1 εκατ. ευρώ


Την ανοδική πορεία του υδράργυρου ακολούθησαν και τα κέρδη του ΤΖΟΚΕΡ. Ύστερα από πέντε συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το δημοφιλές παιχνίδι ετοιμάζεται να μοιράσει απόψε τουλάχιστον 3,1 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Ο καύσωνας στα κέρδη του ΤΖΟΚΕΡ οδηγεί πολλούς λουόμενους από την παραλία στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όπου κάνουν μια στάση επιστρέφοντας από τη θάλασσα για να δοκιμάσουν την τύχη τους. Άλλοι πάλι συμπληρώνουν απευθείας από την ξαπλώστρα ή από όπου κι αν βρίσκονται τους τυχερούς «5+1» αριθμούς μέσω του tzoker.gr.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30 το βράδυ και μισή ώρα αργότερα θα γίνει η μεγάλη κλήρωση.

Παρά λίγο εκατομμυριούχοι σε Σέρρες και Αθήνα

Στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης, δύο παίκτες από Αθήνα και Σέρρες έπιασαν την πεντάδα, αλλά δεν βρήκαν τον αριθμό του ΤΖΟΚΕΡ, χάνοντας την ευκαιρία να γίνουν εκατομμυριούχοι.  Έτσι, αντί να μοιραστούν 2,4 εκατομμύρια ευρώ, πήραν από 47.700 ευρώ ο καθένας. Και οι δύο είχαν παίξει απλές στήλες. Ο νικητής από τις Σέρρες είχε συμπληρώσει έξι στήλες και ο νικητής από την Αθήνα τέσσερις.

Από την αρχή της χρονιάς το ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει σχεδόν 61 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει αναδείξει 15 μεγάλους νικητές στην πρώτη κατηγορία. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού έχουν σημειωθεί 301 επιτυχίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment