PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τζήλος και αδράνεια στην άμυνα στοίχισαν στον Ατρόμητο


Την ήττα με 0-2 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε για την 26η αγωνιστική της Superleague ο Ατρόμητος στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ωστόσο δικαιούται να εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία του Θανάση Τζήλου.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό θα έπρεπε να έχει πάρει πέναλτι, καθώς σε προσπάθεια του Μπρούνο να φτάσει προς τη μπάλα, ο Μαλεζάς τον κατεδάφισε με το χέρι.

Στο 6’ ο Ατρόμητος έχασε διπλή ευκαιρία με τους Μάντσον και Βασιλακάκη. Ο Μάντσον σούταρε, ο Πασχαλάκης έδιωξε δύσκολα και στη συνέχεια ο Βασιλακάκης έστειλε την μπάλα πάνω απ’ την εστία.

Ενώ το παιχνίδι κυλούσε δίχως απειλή για τον Ατρόμητο, στο 36′, λόγω αδράνειας στην άμυνα του, δέχτηκε ένα γκολ από κομπίνα σε φάουλ. Ο Βιεϊρίνια έβγαλε σε θέση βολής τον Κάμπος που πέρασε την μπάλα πάνω απ’ το κορμί του Γιαννιώτη.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαμε άλλο ένα ωραίο, μακρινό σουτ του Μάντσον και τίποτα άλλο. Έτσι, οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 0-1 αλλά με τον Ατρόμητο να δικαιόυται παραπάνω πράγματα από το ματς.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την πολύ μεγάλη του ευκαιρία με τον Ρισβάνη έπειτα από στημένο στο 49’. Στο 56’, δυστυχώς για την ομάδα μας, ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα του στο ματς, ξανά από αδράνεια της άμυνας του Ατρομήτου. Ο Πέλκας πήρε την μπάλα έπειτα από κόρνερ, τη γύρισε στην μικρή περιοχή και ο αμαρκάριστος Κρέσπο με κοντινό πλασέ νίκησε τον Γιαννιώτη.

Το υπόλοιπο του παιχνιδιού κύλησε χωρίς κάποια σπουδαία ευκαιρία, με τον Ατρόμητο να γνωρίζει την ήττα με 0-2.

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Σάκιτς, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ντιγκινί, Βασιλακάκης (76’ Ούμπιντες), Μπρούνο, Ντάουντα (60’ Κωτσόπουλος)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκας (78’ Ελ Καντουρί), Κάμπος (Μακ), Λημνιός (64’ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment