PeristeriNews.gr
Editorial

Τελικά ο Έλληνας πεινάει;


Αυτό το ερώτημα θα είναι ο βασικός άξονας στο νέο κυνηγητό που προετοιμάζει το Υπουργείο Οικονομικών που θα παραμονεύει πλέον για φωτογραφίες καλοπέρασης σε Facebook και Instagram.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα δίχτυα των οικονομικών υπηρεσιών θα πέσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να πιάσουν τους Έλληνες που έχουν για να ξοδεύουν αλλά δεν έχουν για να πληρώνουν τους φόρους τους.

Εικόνες όπως αυτές που είδαμε την περίοδο του Πάσχα ή παρόμοιες με αυτές της καλοκαιρινής περιόδου σε ακριβές ομπρέλες και ξαπλώστρες παραλιών θα πρέπει να εκλείψουν από τις κοινοποιήσεις των οφειλετών της Εφορίας και των ασφαλιστικών ταμείων.

Οι επίδοξοι καλοπερασάκηδες θα πρέπει να κάνουν ακριβές διακοπές χωρίς να το διαφημίζουν αφού πλέον θα παρακολουθούνται και θα καλούνται από το Υπουργείο να αποδείξουν πως κατάφεραν να καταναλώσουν πανάκριβες σαμπάνιες σε κάποιο beach bar της Μυκόνου αλλά δεν είχαν χρήματα για το φόρο εισοδήματος π.χ.

Είναι αυτή η λύση στη συνεχόμενη αύξηση των οφειλών στο Δημόσιο θα ρωτήσει κανείς.

Σίγουρα αν κάποιος θέλει να περάσει καλά και να μην το μάθει κανείς θα το κάνει. Σίγουρα οι ιθύνοντες του Υπουργείου πρέπει να βρουν τρόπους να πείσουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς ότι δουλεύουν.

Αλλά η άποψή μας είναι ότι η τάση να αυξάνονται οι οφειλές θα εκλείψει όταν οι ζητούμενοι φόροι από το Κράτος μειωθούν σε ανθρώπινα επίπεδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment