PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τελευταίο «καμπανάκι» και τέλος τα ψέματα! (video)


Με ακόμα μία ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας του ο Ατρόμητος πριν από τα ματς με τη Ντουνάισκα Στρέντα, καθώς ο Άρης επικράτησε 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι Περιστεριώτες δεν έδειξαν πολλά διαφορετικά πράγματα συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού ανασταλτικά ούτε δέχθηκαν φάσεις, ούτε δέχθηκαν πίεση, αλλά στον τομέα της ανάπτυξης και της δημιουργίας, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο πήραν κάτω από τη βάση.

Στο 25’ ο Γούτας άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με μία κεφαλιά σε διεκδίκηση με τον Ιντέγε, ενώ στο 66’ ο Γκορτζίλας έδωσε πέναλτι σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ μαρκάρισμα του Κιβρακίδη πάνω στον Φετφατζίδη, που ακόμα κι αν υπήρχε κάτι, η παράβαση έγινε φανερά εκτός περιοχής. Ο Ιντέγε το μετέτρεψε σε γκολ, αλλά ο Ατρόμητος, που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο… υποφερτός βρήκε μια απάντηση.

Έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Ενσικουλού, ο Μανούσος με πανέμορφη λόμπα έκανε το 2-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bZBKncJP5Ks]

 

Οι συνθέσεις:

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ (78’ Δεληζήσης), Ροζ (78’ Σόουζα), Κόρχουτ (86’ Τσαγκαλίδης), Ματίγια (86’ Μπακουτσής), Μπάσα (57’ Σάσα), Φετφατζίδης (68’ Ντουάρτε), Τόνσο (78’ Κωνσταντινίδης), Ντιγκινί, Ιντέγε (68’ Μαρτίνες).

Ατρόμητος: Μέγερι (80’ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης, Ρισβάνης (62’ Ταλ), Γούτας, Κατράνης, Μάντσον (77’ Γαρουφαλλιάς), Χαρίσης (77’ Νάτσος), Ούμπιντες (55’ Κορτ), Ουγκράι (55’ Ρόσα), Μανούσος (81’ Κωτσόπουλος), Βέλλιος (55’ Ενσικουλού).

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment